Foto van Blog van Arine

Blog van Arine

Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Stilstaan bij verlies

Blog Stilstaan bij verlies

Geconfronteerd worden met verlies is ingrijpend en het kan je leven flink op de kop zetten.

Welk verlies heb jij geleden en hoe ga je daarmee om?

 

Tijdens de nieuwe retraite ‘Stilstaan bij verlies’ staan we hier met liefdevolle aandacht bij stil. Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

 

Onlangs las ik dit mooie gedicht uit het boek ‘Ankerplaats voor het rouwende hart’.

Het raakte me en ik wil het graag met je delen.

‘Een plaats

Een mens

Een tijd voor jou

Een welkom

 

Voor je verhaal

Je tranen

Je schaamte

Je pijn

Diep verborgen

Soms al zo lang

 

Iemand

die luistert

met open hart

zonder oordeel.

Een baken

In de woeste zee

 

Een ankerplaats

voor ziel

en zaligheid

 

Om daarna

weer vol vertrouwen

de zee van het leven

op te gaan’

 

Josephine Aerts

Meer blogs
van Arine

Blogs van Arine

Arine van Rijn - Coach in Rijnsburg

Jezelf zijn

Jezelf zijn. Stel je eens voor, hoe ziet jouw leven eruit als je in vrijheid helemaal jezelf zou zijn? Wat zou je dan doen?     Een aantal jaar geleden, tijdens mijn opleiding, stond ik stil bij deze vraag. Het roept nog altijd verlangen bij me op: in vrijheid helemaal mezelf zijn… Wauw!   Maar ik ontdekte ook dat er best nog wat belemmeringen waren die in de weg stonden. Soms, in het contact met

Lees verder »
Blog Stilstaan bij verlies

Stilstaan bij verlies

Geconfronteerd worden met verlies is ingrijpend en het kan je leven flink op de kop zetten.
Welk verlies heb jij geleden en hoe ga je daarmee om?
Tijdens de nieuwe retraite ‘Stilstaan bij verlies’ staan we hier met liefdevolle aandacht bij stil. Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

Lees verder »
Foto - Het roer om - hoe doe je dat

Leef jij je bestemming? (deel 2)

Herken je dat, dat er een nieuwe levensfase aanbreekt, wat van alles oproept?
Afgelopen maand mocht ik vijftig worden. De middelbare leeftijd;-)
Een moment om stil te staan bij wie ik ben en wie ik wil zijn.

Tien jaar geleden, toen ik veertig werd, was ook zo’n moment.
Er drong zich een vraag aan me op: ‘Is dit het nou’?

Lees verder »
Foto - Het roer om - hoe doe je dat

Het roer om! (deel 1)

Het is zondagmiddag. Ik kijk terug op een heerlijk weekend. Toch kijk ik ook al uit naar de werkweek die voor me ligt. Dat is weleens anders geweest… Buikpijn kon ik hebben op zondagavond, als het weekend bijna voorbij was en ik op maandag weer aan het werk ‘moest’. Ik had op zich een prima baan, leuke collega’s en als ik eenmaal bezig was dan ging het wel. Toch….

Lees verder »
Foto voetjes

Spiegel

Terwijl ik deze blog schrijf, ligt mijn kleindochter heerlijk naast me te slapen.
Vier maanden is ze nu. Haar donkere haartjes plakken aan haar voorhoofd. Het is warm. De zomer is begonnen.

Dit kleine meisje, wat ben ik dol op haar. En wat is het geweldig om haar ontwikkeling te volgen. Iedere keer als ik haar zie, heeft ze weer iets bijgeleerd……En ik leer ook van haar. Ik leer hoe ik…

Lees verder »
Foto lammetjes

De lente is begonnen

De lente is begonnen! De levenskracht die onder de aarde woelde breekt door. Warme zonnestralen tintelen weer op onze huid, de heerlijke geur van het voorjaar dringt diep door in onze neuzen en de wolwitte lammetjes dartelen weer in de wei. Overal ontstaat nieuw leven. Wat een schril contrast met de beelden van de oorlog. Donkere rookwolken die de lucht vervuilen. De eens prachtige gebouwen die in puin liggen. Mensen en kinderen die op de

Lees verder »

Agenda

De retraites die Arine geeft

Fotos Stilstaan bij verlies 1080

22-24 aug: 'Stilstaan bij verlies'

- Abdij van Berne

Heb jij iemand of iets verloren, en hoe ga je daarmee om?

Tijdens deze retraite staan we met aandacht stil bij jouw verlies.

Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

Helaas, je bent net te laat. Kies een andere datum.

Arine van Rijn Retraites

23-25 sept: 'Authentiek leven'

- Abdij van Berne

Jij bent uniek!
Tijdens deze drie dagen sta je stil bij wie jij ten diepste bent, wat belangrijk voor je is en waar jij naar verlangt.

Wat betekent het om in vrijheid jouw unieke zelf te zijn?

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraite 'De kracht van eenvoud'

28-30 okt: 'De kracht van eenvoud'

- Abdij van Berne

Verlang je naar rust en ruimte? Tijdens deze retraite ga je terug naar de essentie en sta je stil bij wat werkelijk belangrijk voor je is.

Even niets moeten, maar de kracht van eenvoud ervaren.

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Fotos Stilstaan bij verlies 1080

7-9 nov: 'Stilstaan bij verlies'

- Klooster Heiloo

Heb jij iemand of iets verloren, en hoe ga je daarmee om?

Tijdens deze retraite staan we met aandacht stil bij jouw verlies.

Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Arine van Rijn Retraites

9-11 dec: ' Authentiek leven'

- Klooster Heiloo

Jij bent uniek!
Tijdens deze drie dagen sta je stil bij wie jij ten diepste bent, wat belangrijk voor je is en waar jij naar verlangt.

Wat betekent het om in vrijheid jouw unieke zelf te zijn?

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Over Arine

Laat ik mij even voorstellen

Ik ben Arine van Rijn, 47 jaar en getrouwd met Wilfred. Samen hebben we drie kinderen en een schoonzoon. Ik houd van een goed gesprek, ontspan achter de piano, wandel graag langs het strand en lees alles wat los en vast zit, met name als het gaat over mensontwikkeling. 

 

Authenticiteit, verbinding en ontwikkeling zijn belangrijk voor mij. 

 

Nadat ik 20 jaar met liefde en toewijding in de gezondheidszorg heb gewerkt, speelde bij mij de vraag: “Is dit het nou”? 

 

In een persoonlijk ontwikkelingstraject ontdekte ik dat er belemmeringen waren, die mij in de weg stonden om helemaal mezelf te zijn. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en doe nu de dingen die passen bij wie ik ten diepste ben. 

 

Ik heb een nieuwe opleiding gevolgd en heb sinds een paar jaar mijn eigen coachpraktijk. Ik begeleid mensen in hun rouw- en verliesproces en op het gebied van loopbaan- en levensvragen. 

 

Ik ben geboeid door levensverhalen en menselijk gedrag. Ik ben erop gericht om helder te laten worden wat er werkelijk speelt. Om verlangen vrij te laten komen en betekenis te vinden. 

 

Met veel plezier leid ik nu ook retraites. Het is zo mooi om te zien wat het voor mensen betekent om een paar dagen apart te zetten en in alle rust te bezinnen op zichzelf en hun (levens)vragen. Ik kan het iedereen aanraden om dit regelmatig te doen;-) Een cadeau voor jezelf.

 

Wie weet ont-moeten wij elkaar, je bent van harte welkom!

Arine van Rijn

Reviews

Wat zeggen de deelnemers over Arine?

Super inspirerend en betekenisvol

5 sterren

'Authentiek leven'

De sfeer en rust van het Kloosterhuis omarmd je zodra je de deur binnen stapt. De begeleiding van Arine in alle workshops, coach gesprek, stilte verdenkingen Inn de Kapel, kortom tijdens alle uurtjes samen zijn deze 3 dagen waren warm, inspirerend en zorgde voor je diepgang, maar liet iedereen daarbij wel in zijn eigen waarden en zichzelf zijn. Kortom het arena TOP 3 dagen. IK kom graag weer terug.
Lees meer

28 november 2020

Helèn

, 59 jaar

Activiteiten begeleidster in de VGZorg

diepgaande zelfreflectie

4 sterren

'Authentiek leven'

Ik kijk met een fijn gevoel terug op de retraite. Ik heb een bijzonder diepgaande zelfreflectie ervaren waarmee ik de komende tijd keihard aan de slag kan! Onwijs bedankt! Oh ja, ik moest na de retraite wel weer echt vanuit stilstand in beweging komen… 😉
Lees meer

31 maart 2021

Peter

, 38 jaar

industrieel ontwerper

Verwondering

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Fijne dagen, mooie groep. Arine straalt rust uit en geeft op een prettige manier leiding aan de retraite. Het heeft me veel gebracht.
Lees meer

19 april 2021

Gerjanne Schraven

, 57 jaar

Welzijnsmedewerker

inzichtgevend

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

De eenvoud en rust hebben me helderheid gegeven. De mooie vragen en opdrachten tijdens de workshops zetten aan tot zelfreflectie. Arine heeft een warme en integere persoonlijkheid en weet op een veilige manier diepere lagen aan te boren. Het heeft mij mooie inzichten opgeleverd. Ik gun iedereen zo’n cadeautje aan zichzelf!
Lees meer

24 april 2021

Catharina

, 45 jaar

arts

prachtig en inspirerend

5 sterren

'Authentiek leven'

Zeer inspirerend. Prachtige omgeving en mooi dat er voldoende ruimte is om je eigen ding te doen zoals even te sporten als je dat wilt. Erg veel geleerd maar ook prachtige gesprekken gehad met mede retraitegangers. Aanrader.
Lees meer

25 juni 2021

hendrik

, 57 jaar

leerkracht

Heerlijk en Verrijkend

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Arina weet van de retraite een magische reis te maken voor die ieder die de retraite volgt. Waar je in deze retraite ontspanning kunt vinden, vindt je ook inzichten, dmv rust en door de workshops. Een prettige manier van groei en verdieping in jezelf, met (zelf)reflectie en feedback bij coaching. De manier waarop dit alles lukt is omdat de omgeving zo rustgevend is en de manier waarop Arina de tools aanreikt voor 1 ieder die aan deze retraite deelneemt. Een ervaren en gedreven vrouw die haar vak verstaat en mensen op weg helpt en even met je mee loopt…tijdens je eigen reis.

Lees meer

21 juli 2021

Dorien

, 45 jaar

Verpleegkundige

Geluk

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Wonderlijk hoe Arine je dieper bij jezelf naar binnen laat kijken waardoor je ervaart wat eenvoud voor je betekend. Dit gebeurt aan de hand van mooie inspirerende workshops met opdrachten, maar zeker ook door het coach gesprek. Jammer dat het klooster niet mee deed aan de eenvoud. De maaltijden waren overvloedig, dit had wel wat minder gekund om meer in bij het kloosterleven aan te sluiten.

Lees meer

30 oktober 2021

Helèn

, 60 jaar

Pensionado

Zoeterwoude

Rustgevend

4 sterren

'De kracht van eenvoud'

Mooie en rustgevende retraite in een prachtige omgeving. Veel punten om over na te denken, ook uit het coachingsgesprek. De verzorging qua accommodatie en maaltijden was voortreffelijk.
Lees meer

31 oktober 2021

Maurice

, 50 jaar

Accountant

Urmond

Luisteren naar de stilte

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Een hele fijne en mooie retraite in een stille en groene omgeving. Arine helpt je via verschillende paden om in korte tijd de weg naar stilte te vinden en een laagje mildheid over het woud van gedachten in je hoofd uit te spreiden. Het klooster zelf is bovendien een fijne gastvrije omgeving waar je heel goed verzorgd wordt.
Lees meer

2 november 2021

Willemijn

, 37 jaar

Schrijver

Den Haag

een mooi geschenk voor jezelf

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Drie fijne dagen in een inspirerende omgeving om stil te worden. Arina is een warme persoonlijkheid met oog voor iedereen. De workshops helpen om je inzichten te geven in je eigen waarden en die ruimte te geven in he leven. Het is echt een geschenk voor jezelf wat ik iedereen gun.
Lees meer

14 december 2021

Wilma

, 53 jaar

zelfstandige

lopikerkapel

inspiratie en rust

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Prachtig weekend gehad waar je tot rust komt. Je krijgt via opdrachten (die je schrijvend of op een creatieve manier kan verwerken) inzicht in hoe jij er op dit moment voor staat. Je hoeft niets te delen met de groep en je krijgt ook een gesprek waar Arianne. Je kan naar de Kappellen in het klooster en buiten is een mooie tuin. Arianne is een warm persoon waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze heeft oog voor iedereen , ga het zeker nog eens doen.
Lees meer

14 december 2021

cynthia

, 50 jaar

eigenaar dagbestedingsplek

Lopik

Inspirerend

3 sterren

'De kracht van eenvoud'

Hoe een aarzelend begin gaandeweg de deur openzette naar een intense beleving van stilte en rust. Ieder voor zich en toch samen. Onder de bezielende begeleiding van Arine die het voor elkaar krijgt om iedereen hard aan het werk te zetten op een aangename, warme manier. En met resultaat. Wat mij betreft een geslaagd weekend dat mij inzichten heeft gegeven die ik niet voor mogelijk hield.
Lees meer

14 december 2021

Til

, 72 jaar

nvt

Voorburg

aanrader

4 sterren

'De kracht van eenvoud'

Stond versteld van het feit dat in zo’n korte tijd zoveel kan gebeuren! Dat zegt iets over de deskundige begeleiding van Arine van Rijn. De opbouw van de opdrachten, de prachtige accommodatie en het mooie evenwicht tussen stilte en het onderzoek van je eigen persoonlijke doel droegen daar natuurlijk ook toe bij. De intensiteit was meteen groot en volledig waardoor je uiteindelijk naar huis ging met perspectief en nieuwe inzichten. En daar word je blij van!
Lees meer

19 december 2021

Judith

, 65 jaar

kunstenaar, fotograaf

Amsterdam

Tijd om te lummelen

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Een prachtige plek met ruimte voor bijzondere ontmoetingen en gesprekken. Arine stimuleert dit door je met soms minder eenvoudige opdrachten (want: stof tot nadenken) te laten beseffen hoe krachtig eenvoud kan zijn. En hoe je dat kunt ervaren. Daarnaast was de verzorging voortreffelijk, ook als je speciale dieetwensen hebt!
Lees meer

10 februari 2022

Erika

, 33 jaar

-

Dank voor inzichtvolle retraîte

4 sterren

'Authentiek leven'

Bedankt !;) voor deze mooie retraîte…die me liet inzien dat het niet alleen in mijn hoofd gebeurt, maar juist in de stroming tussen hart en hoofd. Het was mijn 1e retraîte… de verwachtingen waren net even anders als het resultaat, wat wel de nodige inzichten gaf en waar ik nu en straks zeker met veel dankbaarheid op terug kijk. Ik zie nu dat het pad door compassie zich vanzelf aan me toont….zonder me vast te zetten in dilemma’s / oordelen. Bedankt en veel succes Arine, met je coachings en retraîtes.
Lees meer

26 maart 2022

Wilfred Haenen

, 49 jaar

Improvement Officer

Helmond

Zeer waardevol

5 sterren

'Authentiek leven'

Ik heb deze retraite als zeer waardevol ervaren. Het was mijn eerste retraite en had er niet veel verwachtingen bij, behalve dat ik de introductie tekst van de retraite had gelezen en mij direct heb aangemeld. Ik vond het zeer spannend vooral omdat ik bang was voor de groep en of die dingen van mij zouden verwachten. Dit was in het geheel niet zo. Het is je eigen retraite en iedereen is zelf met zijn of haar vraagstuk bezig. Het heeft mij heel veel opgeleverd. Ik heb nu vol overtuiging een keuze gemaakt en ben druk bezig om die waar te maken. Arine, je was een zeer goede retraiteleider en een heel mooi mens. Ik raad deze retraite van harte aan. En ga dan ook vooral alleen daar naartoe. Ik ga in de toekomst zeker weer op retraite wellicht wel jaarlijks.
Lees meer

3 april 2022

Vivian

, 42 jaar

projectleider

Apeldoorn

Bijzondere en fijn retraite met nieuwe inzichten

4 sterren

'De kracht van eenvoud'

Ik vond deze retraite een bijzonder mooie ervaring! De groep was prettig en erg divers. De coach, Arine, heb ik als heel prettig en liefdevol ervaren. Tijdens een 1 op 1 coach gesprek heeft ze mij nieuwe inzichten gegeven en warme dingen gezegd. Ze heeft oog voor de groep maar ook voor het individu. De workshops vond ik prettig en leerzaam, er zat voldoende verdieping in. De omgeving was erg mooi, groen met voldoende plek om jezelf even af te zonderen. Ik kan deze retraite aan iedereen aanbevelen!
Lees meer

8 juni 2022

Annemieke

, 36 jaar

pedagogisch medewerker

Tiel

Tot rust komen en inspiratie opdoen

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Een heerlijk, ongedwongen weekend voor mezelf, met een mooie balans tussen opdrachten/coaching en vrije tijd. Prachtige plek in de natuur. Ik vond de coaching sessie van Arine erg verhelderend. Fijn om even uit te zoomen en te zien wat ik zou willen veranderen in mijn leven, maar ook om stil te staan bij de dingen waar ik juist al erg blij mee ben. Inspirerend. Aanrader voor als je behoefte hebt om weer even bij jezelf te komen en energie op te doen!
Lees meer

11 juni 2022

Jolieke

, 40 jaar

-

inspirerende dagen

4 sterren

'De kracht van eenvoud'

Drie dagen deelnemen in een uitnodigende en aandachtsvolle sfeer hebben me goed gedaan. De aangereikte bezinningsmomenten rond eenvoud met daarbij suggesties om zelf verder te verdiepen heb ik als stimulerend ervaren. Het persoonlijke gesprek was warm en deskundig en heeft me verder gebracht. Kortom fijne, inspirerende dagen in een prettige groep, in een rustige setting en met een prima begeleiding.
Lees meer

27 juni 2022

Pim

-

Dank je wel!

5 sterren

'Authentiek leven'

Dit was mijn eerste echte retraite en ik had het heel erg nodig ivm persoonlijke omstandigheden. Ik voelde mij heel veilig daar in de groep, en ook gewenst ondanks het feit dat ik de oudste was.
Het programma was prima voor mij en het heeft mij heel erg geholpen om zelf tot een beslissing te komen. Toen ik thuis was heb ik actie ondernomen met het door mij gewenste resultaat. Daardoor zal ik mijn taak als mantelzorger beter kunnen volhouden.
Al met al: hartelijk bedankt Arine, en ook voor mijn mede-groepsgenoten: dank je wel!

Lees meer

10 juli 2022

Anneke

, 69 jaar

met pensioen

Assen

Inspirerend

5 sterren

'Authentiek leven'

Ik kijk terug op mooie momenten, vorig jaar heb ik de klooster wandel retraite gedaan en was ik al enthousiast.
Even helemaal weg van het alledaagse, deze keer in het klooster van Heiloo met grote tuin en de prachtige genadekapel.
De inspirerende workshops onder begeleiding van Arine en het coaching gesprek hebben iets in mij wakker geschud.
Arine weet een veilige omgeving te bieden.
Geen telefoon, wat een verademing….?
Dit alles met de bijzondere groep deelnemers maakte de 3 dagen compleet.
Dank voor de mooie dagen.

Lees meer

3 september 2022

Jacqueline

, 55 jaar jaar

POH somatiek

Capelle aan den IJssel

Mooi en verhelderend

5 sterren

'Authentiek leven'

Arine weet vanuit een mooie, empathische betrokkenheid doortastende vragen te stellen, die mij hebben geholpen meer duidelijkheid te krijgen over een aantal zaken waar ik in vastliep. Daardoor kan ik weer vooruit.
De combinatie van het verblijf in de rust van het klooster en de bijbehorende tuin, het coachingsgesprek, de goede opbouw van het programma en voldoende eigen tijd om dingen te laten bezinken, waren erg heilzaam. In drie dagen heb ik veel meer inzichten gekregen dan ik had verwacht.

Lees meer

4 september 2022

Bibian

-

Een waardevolle reis met jezelf

5 sterren

'Authentiek leven'

Ik ben vaker op retraite geweest, en het is elke keer weer verrassend wat je over jezelf leert. Wat ik bij deze retraite heel waardevol vond, was de combinatie van op een creatieve manier naar jezelf kijken aan de hand van het beeld van een boom, meer doelgerichte opdrachten over onder andere kwaliteiten en waarden, en een heel prettig coachingsgesprek wat een in mijn ogen heel ingewikkeld probleem een stuk versimpelde. Vooral de combinatie van deze drie heeft me een aantal heel waardevolle zelfinzichten gegeven. De locatie, die heel rustig is en waar je heerlijk kunt wandelen, heeft ook absoluut bijgedragen aan een paar heel bijzondere dagen. Bedankt voor de mooie ervaring.

Lees meer

5 september 2022

Henrike

-

Stilstaan bij wat echt belangrijk is

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Wat was het goed om met een fijne groep mensen stil te kunnen staan bij wat echt belangrijk is. Dit door telkens een korte inleiding en daarna een opdracht om de komende uren zelf in stilte bezig te gaan met een thema. Arine is prettig, deskundig, aandachtig en weet snel de kern te raken. De eigen kamer in Heiloo was sereen, de maaltijden heerlijk en de natuur en omgeving bijzonder en rustgevend. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees meer

21 oktober 2022

Bernadette

, 54 jaar

Psycholoog

Deventer

Kaïros ook wel kuieren

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Al denk je nog zo eenvoudig door het leven te gaan, Arine kan je inlaten zien dat het nog relaxter en eenvoudiger kan. Heerlijke dagen waarin ik geleerd heb kuierend door de dag te gaan. Een aanrader voor iedereen.

Lees meer

22 oktober 2022

Helèn

, 61 jaar

Pensionado

Zoeterwoude

Yes

5 sterren

'Authentiek leven'

Al zo lang van plan om tijd voor mezelf te nemen en nu eindelijk gedaan. Het was heerlijk. Ik heb zoveel tijd kunnen besteden aan rust en bezinning, het is een geschenk. De accomodaties is fijn. De bomen in het park en de genade kapel maken het helemaal af. De bezinning komt echt goed op gang door de workshop en verdiepingsvragen van Arine. Mooie voorbeelden en verschillende werkvormen. Ik was erg blij met de stilte in de groep wanneer je aan het werk was. De maaltijden in de refter werden steeds gezelliger. Ik ben gesterkt in mijn zijn. Ik vond antwoord op vragen. Ik ga dit vaker doen! Margreet Roelofse
Lees meer

28 november 2022

Margreet Roelofse

, 65 jaar

Ambulant werker

Amsterdam

Rust en Inspiratie

5 sterren

'Authentiek leven'

Ik heb een fantastische retraite gehad. Tot rust gekomen en geïnspireerd, door de mooie omgeving en de (creatieve) bezinningsworkshops, in een fijne groep en met een fijne begeleider, Arine. Ik heb nu meer inzicht in waar ik voor sta en waar ik meer/minder aandacht aan mag gaan geven.
Lees meer

28 november 2022

Nienke

-

Waardevol

4 sterren

'Authentiek leven'

Het was een hele waardevolle retraite. Het is echt tot rust komen. Het mooie en fijne aan deze retraite is dat je in een groep zit maar je bent alleen bezig met je eigen proces. En dit allemaal op een prachtige locatie. Jaarlijks tijd voor jezelf vrijmaken en op retraite gaan zou een must moeten zijn. Het is echt een aanrader!
Lees meer

28 november 2022

Mariska

, 45 jaar

Huisartsenzorg

Hardenberg

Rust om verbinding te voelen

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

De retraite in de Abdij van Berne, was heerlijk! Rust afgewisseld met bezinning, momenten samen en alleen, om even stil te staan en te vinden wat ik écht belangrijk vind. Arine begeleidt dit op een hele prettige manier. De Abdij helpt zeker mee bij deze beleving.
Lees meer

7 december 2022

arzien

, 49 jaar

Operationeel Directeur/ sr. Projectmanager

Rotterdam

Fantastisch

5 sterren

'De kracht van eenvoud'

Deze retraite ging al mijn verwachtingen te boven. Ik verlangde naar rust, maar heb nog veel meer gekregen dan dat. Ik wilde graag antwoorden op vragen van mijzelf, maar durfde niet te hopen dat ik die zou krijgen en toch.. Door écht bij mezelf stil te staan, de mooie opdrachten, de fijne mensen, de prettige omgeving, het werkelijk heerlijke eten en Arine als coach (zij weet dé goede vragen te stellen in een veilig voelend coachgesprek) heb ik meer gekregen dan ik durfde te hopen en kan ik verder. Ik vertel iedereen enthousiast over de retraite, het heeft mij zóveel gebracht, ik ben er enorm dankbaar voor en het voelde echt als een cadeau aan mijzelf. Nogmaals bedankt Arine!
Lees meer

17 januari 2023

Tessa

, 37 jaar

Klantmanager werk

-

Nog even de retraites op rij:

22-24 aug: 'Stilstaan bij verlies'

Retraite stilstaan bij verlies 510
Helaas, al vol

23-25 sept: 'Authentiek leven'

Arine van Rijn
Je kunt nu nog mee!

28-30 okt: 'De kracht van eenvoud'

Retraite 'De kracht van eenvoud'
Je kunt nu nog mee!

7-9 nov: 'Stilstaan bij verlies'

Retraite stilstaan bij verlies 510
Je kunt nu nog mee!

9-11 dec: ' Authentiek leven'

Arine van Rijn
Je kunt nu nog mee!
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven