Welk retraite weekend past bij jou?

Retraite weekenden voor ieder wat wils. Wat zijn voor jou echt lekker een paar dagen voor jezelf? Wat zijn jouw behoeften? Waar heb jij zin in?

 

Heb je behoefte aan een weekend niets hoeven, gewoon zijn? Een stilte retraite? Of lijkt een wandelretraite je wel wat? Het kan ook zijn dat er veel gebeurd is en dat je meer behoefte hebt aan een pas op de plaats te maken.

 

Vergelijk de retraites in onze vergelijktabel.

Onze retraites op rij

Stilte retraite 'De weg naar binnen'

Stilte retraite Nederland
Even lekker een paar dagen voor jezelf. Even niets hoeven. Gewoon ‘zijn’. Je gaat terug naar je basis, naar jezelf. Je leert met verwondering, compassie en liefde te kijken naar wat zich aandient.

Retraite 'Op het kruispunt van je leven'

Bezinningsweekend 'Op het kruispunt van je leven'
Een weekend vol bezinning. In je leven kun je op allerlei kruispunten terecht komen. Tijd om even stil te staan: ‘Waar sta ik nu? Waar kom ik vandaan?’ En op die manier weer zien ‘waar wil ik eigenlijk naar toe?’.

Retraite 'Tot rust komen aan Zijn voeten'

Christelijke retraite 'Tot rust komen'
Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn. Dit is een christelijke retraite. (De andere retraites zijn algemeen.)

Klooster Wandelretraite

Klooster Wandelretraite Nederland
Een 3-daagse wandelretraite door het prachtige heuvelachtige Limburg, vol inspiratie en bezinning. We slapen in het klooster, hebben een gesprek met de zusters: een bijzondere ervaring.

Retraite 'Authentiek Leven'

Arine van Rijn Retraites
Jij bent uniek! Tijdens deze drie dagen sta je stil bij wie jij ten diepste bent, wat belangrijk voor je is en waar jij naar verlangt. Wat betekent het om in vrijheid jouw unieke zelf te zijn?

Retraite 'De kracht van eenvoud'

Retraite 'De kracht van eenvoud'
Verlang je naar rust en ruimte? Tijdens deze retraite ga je terug naar de essentie en sta je stil bij wat werkelijk belangrijk voor je is. Even niets moeten, maar de kracht van eenvoud ervaren.

Plus-retraite 'Op reis door je leven'

Retraite Op reis door je leven
Een retraite met maar liefst 7 workshops met onderwerpen als: Jij en je kinderjaren – Heden en toekomst – Inzicht in je relatie. Waar wil jij stilstaan op je reis? Stel je eigen retraite samen. Begeleid door twee coaches.

Retraite 'Stilstaan bij verlies'

Fotos Stilstaan bij verlies 1080
Heb jij iemand of iets verloren, en hoe ga je daarmee om? Tijdens deze retraite staan we met aandacht stil bij jouw verlies. Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

Welke retraite weekend/midweek past er bij jou?

Vergelijk

Vergelijk de retraites. Je kunt naar rechts scrollen om alle retraites te zien.

Heel veel plezier bij het ontdekken welke retraite bij jou past.
'De weg naar binnen'‘Op 't kruispunt van je leven’‘Op reis door je leven’ ‘Authentiek leven’ ‘De kracht van eenvoud’ ‘Stilstaan bij verlies’ ‘Aan Zijn voeten’Klooster Wandelretraite
Stilte retraite BezinningsweekendPlus-retraiteRetraite RetraiteRetraiteStilte retraiteWandelretraite
StilteVeel stilteAf en toe stilteAf en toe stilteAf en toe stilteAf en toe stilteAf en toe stilteVeel stilteAf en toe stilte
Tijd voor reflectie RedelijkVeelVeelRedelijkRedelijkRedelijkRedelijkRedelijk
Stilstaan bij jezelfVeel bij jezelfBij je kruispuntVeel bij jezelfVeel bij jezelfVeel bij jezelfVeel bij je verliesBij jezelf & GodRedelijk
Christelijk of algemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenAlgemeenChristelijkAlgemeen
Een coachgesprekJa, is mogelijkJa, is mogelijkJa, is mogelijkJa, is mogelijkJa, is mogelijkJa, is mogelijkJa, is mogelijkNee
RetraiteleiderMonique Oostdam RetraiteleidsterMonique Oostdam RetraiteleidsterMonique Oostdam RetraiteleidsterRetraiteleidster Arine van RijnRetraiteleidster Arine van RijnRetraiteleidster Arine van RijnMonique Oostdam RetraiteleidsterMonique Oostdam Retraiteleidster
MoniqueMoniqueMoniqueArineArineArineMoniqueMonique
WandelenRedelijkRedelijkRedelijkRedelijkRedelijkRedelijkRedelijkVeel
OmgevingIn wandelgebied of 8 km van zeeIn wandelgebied of 8 km van zeeIn wandelgebiedIn wandelgebied of 8 km van zeeIn wandelgebiedIn wandelgebied of 8 km van zeeIn wandelgebiedDivers, heuvels
LocatieNoord-Brabant of OverijsselNoord-Brabant of Noord-HollandNoord-BrabantNoord-Brabant of Noord-Holland Noord-BrabantNoord-Brabant of Noord-HollandOverijsselLimburg
Kosten€349-€395€395€395€395€395€395€349-€395€375
Klik op de linkStilte retraiteOp het kruispunt‘Op reis door je leven’'Authentiek leven' 'De kracht van eenvoud' ‘Stilstaan bij verlies’'Aan Zijn voeten'Klooster Wandelretraite

De retraites

Retraite weekenden voor ieder wat wils

De één wil in zijn retraite weekend veel diepgang. De ander wil weer wandelen. En zo wil weer een ander een retraite weekend met voldoende tijd voor persoonlijke bezinning.

 

Daarnaast weet ik niet of je gelooft of dat je daar niet bewust mee bezig bent. Ook dat zal van invloed zijn op de keuze van je retraite.

De algemene retraites zijn voor iedereen. Deze staan los van enig geloof.

 

Er is één specifiek christelijke retraite, namelijk de stilte retraite ‘Tot rust komen aan Zijn voeten’. Deze retraite zal wat minder goed aansluiten als je niet zoveel met het geloof hebt of met het geloof wil doen. Dan kan je beter voor een algemene retraite gaan.
 
Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat de retraite aansluit bij hoe je zelf in het leven staat. In de tabel kun je ontdekken welk retraite weekend het best bij jou past.

Reviews

Hoe ervaren de deelnemers de retraite weekenden/midweken?

Lees hier de reacties!

Agenda

17-19 juni: 'Authentiek leven'

Arine van Rijn
Je kunt nu nog mee!

20-22 juni: 'Klooster Wandelretraite'

Klooster Wandelretraite
Helaas, al vol

4-6 juli: 'De kracht van eenvoud'

Retraite 'De kracht van eenvoud'
Helaas, al vol

4-6 juli: 'Aan Zijn voeten'

Christelijke retraite 'Aan Zijn voeten'
Helaas, al vol

11-13 juli: 'Op reis door je leven'

Retraite 'Op reis door je leven'
Helaas, al vol

8-10 aug: 'Op het kruispunt van je leven'

Bezinningsweekend
Helaas, al vol

22-24 aug: 'Stilstaan bij verlies'

Retraite stilstaan bij verlies 510
Nog maar 3 plaatsen

29-31 aug: 'Stilte retraite'

Stilte retraite
Je kunt nu nog mee!

5-7 sept: 'Klooster Wandelretraite'

Klooster Wandelretraite
Je kunt nu nog mee!

12-14 sept: 'Op het kruispunt van je leven'

Bezinningsweekend
Helaas, al vol

23-25 sept: 'Authentiek leven'

Arine van Rijn
Je kunt nu nog mee!

9-11 dec: 'Aan Zijn voeten'

Christelijke retraite 'Aan Zijn voeten'
Je kunt nu nog mee!

Wat vind jij belangrijk in jouw retraite weekend/midweek?

Filter eenvoudig de retraite die voldoet aan jouw voorkeuren

  • Selecteer wat jij belangrijk vindt en zie welke retraites hier aan voldoen. Klik vervolgens op de retraite om hier meer over te lezen. 
  • Je kunt de selectie gemakkelijk wissen door het vakje nog een keer aan te vinken, of door de ‘Wis filters’ onderaan te gebruiken. 

De retraites die voldoen aan deze filter criteria:

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven