Retraiteleiders Arine, Monique, Carin

Maak kennis met ons team

In 2011 begon Monique met de retraites. Inmiddels organiseert niet alleen zij de retraites maar ook Carin en Arine. Maak kennis met ons team. Op deze pagina stelt ieder zichzelf voor, dus blijf lezen.

Met elkaar willen we mooie retraites aanbieden waar je je thuis voelt en waar je mag zijn wie je bent.

Retraites waar jij met jouw vraag en proces centraal staat.

Kortom retraites die inspireren, verademen, prikkelen en verschil maken. 

 

 

 

Wat we over elkaar kunnen zeggen:

  • Het zijn fijne mensen, prettig, warm, je voelt je op je gemak en fijn om hier 3 dagen mee te zijn, 
  • hebben een open houding, stellen open vragen, vinden niet van alles, zijn oprecht geïnteresseerd,
  • hebben ruimte voor de ander en kunnen bij de ander blijven,
  • geloven zelf wel maar dringen niet op en geloven in ieders eigen weg,
  • hebben een bepaalde diepgang, leven vanuit essentie, inspireren en prikkelen.
Retraites Monique Oostdam

Iets meer over mij… Monique Oostdam.

In 2011 ben ik met de retraites begonnen. Lees hier mijn verhaal.

 

 

Wat is voor mij belangrijk?

  • Echtheid

Ik vind het fijn om een veilige, ongedwongen sfeer neer te zetten waar iedereen zichzelf kan zijn.

  • Respect

Ik  sluit graag aan bij de ander, bij hoe iets voor de ander is, hoe de ander het ervaart en ziet. Ik roep graag een proces op, in plaats van te onderwijzen.

  • Zinvol leven

Ik ga graag een laagje dieper. Wat is de essentie. Wat is het dat je raakt. Wat doet dat met jou.

Lees hier meer over wie ik ben, mijn kernwaarden en verhaal.

Retraites van Monique Oostdam

.

Retraiteweekenden 2020 Carin Kops

Hoi, ik ben Carin!

Ik ben vrouw van Matthijs, moeder van Levi en Mika en woonachtig in Lelystad. Ik werk als coach in mijn eigen coachpraktijk en vandaaruit organiseer en begeleid ik sinds 2018 ook retraites. In mijn vrije tijd bak en kook ik graag (het liefst met verse groenten, kruiden en fruit uit mijn moestuin), kom ik tot rust met een boek op de bank en hou ik van koffie drinken op leuke terrasjes of gezellige koffietentjes.

 

Mensen omschrijven mij als vriendelijk, betrokken, meelevend, open, creatief en toegankelijk. Dit zijn dan ook de eigenschappen waarmee ik mijn coach-zijn inzet. Zowel tijdens de individuele gesprekken als tijdens de weekenden. Door vragen te stellen, te luisteren en te volgen, hoor ik wat de ander me wérkelijk wil vertellen. Ik krijg dan ook vaak de reactie dat mensen zich gehoord, gezien en veilig (vertrouwd) voelen bij mij.

 

Dit gaat verder dan alleen het gesprek… vanuit een totale zienswijze (waarbij ik geloof dat lichaam, ziel én geest met elkaar verbonden zijn), wil ik graag dat alles met elkaar klopt. Een warm welkom, heerlijk eten en drinken (het gevoel dat je ‘verwend’ wordt), een prachtige omgeving, inspirerende vragen en opdrachten en een luisterend oor is dan dus ook het totaalplaatje dat ik aanbied.

Retraites van Carin Kops

.

Arine van Rijn Retraites - 2020-2021

Even voorstellen…. ik ben Arine van Rijn

“Ik ben Arine van Rijn en gericht op authenticiteit, verbinding en ontwikkeling. Nadat ik 20 jaar met liefde en toewijding in de gezondheidszorg heb gewerkt, speelde bij mij de vraag: “Is dit het nou”?

 

Na een persoonlijk ontwikkelingstraject heb ik mijn verlangen gevolgd. Ik ben een nieuwe opleiding gaan doen. Ik begeleid nu mensen in hun rouw- en verliesproces en op het gebied van loopbaan- en levensvragen.

 

Ik ben geboeid door levensverhalen en menselijk gedrag. Ik ben erop gericht om helder te laten worden wat er werkelijk speelt. Om verlangen vrij te laten komen en betekenis te vinden”.

 

Lees hier meer over wie ik ben en verhaal.

Retraites van Arine van Rijn

.

Welke retraite past bij mij

Over de retraites 

Wat al de retraites gemeen hebben is dat zij een plek zijn van thuiskomen. Een plek waar je even stilstaat en kijkt wat er nu gebeurt, waar je nu staat en om van daaruit contact te maken met wat je ten diepste verlangt.

 

In deze retraites staan rust, bezinning en in verbinding staan met je diepste zelf (en voor sommige mensen ook God) centraal. De invulling en het programma is in elke retraite anders.

Begeleiding – Je hoeft dit niet alleen te doen

Zo is er in de retraite dagelijks een bezinningsworkshop die je in jouw proces helpt. Ook heb je in de meeste retraites de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek.

 

Zowel de bezinningsworkshops, de stilte wandeling, als het coachgesprek ondersteunen jou in jouw retraite.

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.