Onze gratis emailseries

Elke 1ste van de oneven maand wordt er weer een nieuwe ‘Online retraiteserie’ of ‘APK Bezinningsserie’ klaargezet. 


Als je niets wilt missen, vul dan hier het formulier in. 

Ik wil graag de Bezinningsmail ontvangen 

1600x356 - APK Bezinningsserie 'Terug naar energie'

Ontvang gratis
onze APK bezinningsserie 'Terug naar energie'

We gaan de komende vijf dagen stil staan bij de volgende thema’s: 

Bezinningsblogs - Monique

Dodenherdenking

Leed. Groot leed. Wat was voor jou een moeilijke periode? Sta stil, erken

Oorlog. Zo verschrikkelijk. Wat een leed. Tijdens Dodenherdenking staan we stil bij dit afschuwelijke leed. Met onze harten voelen we mee. We erkennen hen, we erkennen hun leed.
Zo kennen wij ook leed, weliswaar op een ander niveau, Momenten waar je door moest gaan. Momenten van overleven. Wat was voor jou een zware periode? Neem een momentje de tijd om te herdenken, te erkennen en stil te staan.

Lees verder »

Bezinningsblogs - Arine

Arine van Rijn - Coach in Rijnsburg

Jezelf zijn

Jezelf zijn. Stel je eens voor, hoe ziet jouw leven eruit als je in vrijheid helemaal jezelf zou zijn? Wat zou je dan doen?     Een aantal jaar geleden, tijdens mijn opleiding, stond ik stil bij deze vraag. Het roept nog altijd verlangen bij me op: in vrijheid helemaal mezelf zijn… Wauw!   Maar ik ontdekte ook dat er best nog wat belemmeringen waren die in de weg stonden. Soms, in het contact met

Lees verder »
Blog Stilstaan bij verlies

Stilstaan bij verlies

Geconfronteerd worden met verlies is ingrijpend en het kan je leven flink op de kop zetten.
Welk verlies heb jij geleden en hoe ga je daarmee om?
Tijdens de nieuwe retraite ‘Stilstaan bij verlies’ staan we hier met liefdevolle aandacht bij stil. Er is ruimte voor jouw verhaal, beleving en vragen. Alles mag er zijn.

Lees verder »
Foto - Het roer om - hoe doe je dat

Leef jij je bestemming? (deel 2)

Herken je dat, dat er een nieuwe levensfase aanbreekt, wat van alles oproept?
Afgelopen maand mocht ik vijftig worden. De middelbare leeftijd;-)
Een moment om stil te staan bij wie ik ben en wie ik wil zijn.

Tien jaar geleden, toen ik veertig werd, was ook zo’n moment.
Er drong zich een vraag aan me op: ‘Is dit het nou’?

Lees verder »

Bezinningsblogs - Carin

Blog - Mag ik er zijn

Mag ik er zijn

Voel jij je gezien? Door wie wel? Door wie niet? Soms doe je heel hard je best om gezien te worden. Om erkenning te ontvangen voor je hard werken….

Lees verder »
Loslaten en vergeven

Dit nooit meer…!

Je herkent het vast wel, zo’n ervaring in je leven dat je zegt: “dit wil ik nóóit meer meemaken!”.

Zelf herken ik het op meerdere vlakken. Zoals die periode dat ik mezelf echt helemaal niet meer herkende. Van die energieke, vrolijke vrouw, naar een lamgeslagen persoon die alleen maar huilend in haar stoel kon zitten. Tsjonge… als ik daar nog aan terugdenk… echt, daar wil ik nóóit meer naar terug!

Lees verder »
Foto - Idols Piano

Heb jij de X-factor?

Heb jij de X-factor? Grote kans dat je nu afhaakt, want “Carin, dit is toch echt zo passé!” Maar dat het wellicht toch actueler is dan je denkt, leg ik je in dit blog graag uit. Geef me even 2 minuten van je tijd, dan geloof ik dat je een mooi inzicht krijgt over hoe ook jij kunt omgaan met de jury-in-jou. En dat jij dus ook…

Lees verder »
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven