Assistent coaches - Bezinningsvakanties.nl retraites

Onmisbaar in onze retraites

Onmisbaar in onze retraites zijn onze assistent coaches: Carry Nijland, Miep Otten, Marlies Noort en Wilfred van Rijn . Stuk voor stuk hele mooie mensen die bepaalde onderdelen voor rekening nemen en/of coachgesprekken met een aantal deelnemers voeren. Zij zijn er niet de hele retraite bij. 

Miep Otten - coach Doetinchem

De retraites waar Miep Monique regelmatig assisteert:

Wanneer je het overzicht wilt zien van de retraites waarin Miep komt, klik dan hier

Miep Otten foto

Over Miep Otten

In mijn dagelijks leven ben ik o.a.  echtgenoot, moeder van 2 volwassen kinderen en  zorgbemiddelaar, waar ik intense gesprekken mag houden met ouders met een kind met een beperking.
 
“In het echt ontmoeten van de ander ligt het ont- moeten”
 
Wat ik mooi vind aan het mogen deelnemen aan retraites is de rust en bezinning die ik keer op  keer weer ervaar in een wereld vol haast en verwachtingen.
Echt ont-moeten en thuiskomen bij jezelf om te ontdekken wat je niet voor mogelijk had gehouden.
 
Het aanwezig zijn en luisteren naar wat diep in jou leeft, waar je de woorden nog voor moet zoeken, maar waarvan je weet dat het tijd wordt dat zij zich laten vinden…die aanwezigheid wil ik jou bieden…
 
Wilfred van Rijn - Coach Retraites

De retraites waar Wilfred Arine regelmatig assisteert:

Wanneer je het overzicht wilt zien van de retraites waarin Wilfred komt, klik dan hier

Wilfred van Rijn - Foto coach

Over Wilfred van Rijn

Ik ben gelukkig getrouwd met Arine, vader van drie kinderen en opa van een prachtige kleindochter. 

 

In het dagelijks leven begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zingeving en betekenis en sta ik naast hen als het leven pijn doet. Ik blijf het oneindig fascinerend vinden om te ontdekken hoeveel we als mensen gemeen hebben en hoe we met taal elkaars dromen en zoektocht in dit leven kunnen delen.

 

Tegelijkertijd ben ik onder indruk van het feit dat ieder mens zo uniek is. Ik vind het in gesprekken belangrijk om met zuivere belangstelling voor de ander en zonder oordeel naar elkaar te luisteren. Te ontdekken wat de ander drijft en elkaar te inspireren om steeds meer je authentieke zelf te worden.

 

Deze retraites bieden een geweldige kans waarin echte tijd en ruimte is om een gesprek van hart tot hart te hebben. 

Marlies Noort

De retraites waar Marlies Monique regelmatig in Heiloo assisteert:

Wanneer je het overzicht wilt zien van de retraites waarin Marlies komt, klik dan hier

Marlies Noort - coach

Over Marlies Noort

“Ik ben Marlies Noort, getrouwd met Carlo. Samen hebben we 5 kinderen gekregen waar we heel dankbaar voor zijn.


Ik ben geboeid in wat de ander maakt tot wie hij/zij is en verdiep me dan ook graag in mensen. Voorheen was ik 10 jaar werkzaam als maatschappelijk werker. Nu als mentor voor cliënten die niet in staat zijn om hun persoonlijke belangen te behartigen en natuurlijk als coach bij Bezinningsvakanties.nl.

 

Ik vind het een voorrecht om met mensen mee te lopen op hun levenspad en samen te zoeken naar de mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarbij vind ik het belangrijk om mensen werkelijk te zien, onbevooroordeeld naar hen te luisteren en respect te hebben. 

 

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten en samen een stukje op te mogen trekken!”

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.