Nog even dit, nog even dat… Help ik ren weer!!

Tot rust komenHet is weer zo’n dag – je kent ze vast wel.. ik ben net wakker, maar mijn hoofd draait nu al overuren. 

 

De hoeveelheid taken die ik bedenk is immens en past natuurlijk niet binnen de tijd. Want ik heb een half uur om het huis te verlaten om op tijd te komen. 

 

Ik pak mijn tas en wil het huis uitrennen. Waar zijn mijn sleutels nu weer? (Een vaste plek is wellicht toch een goed idee!)

 

Met mijn hoofd vol gedachten loop ik naar buiten, om dan onverwacht stilgezet te worden….door een adembenemend landschap. 

 

Mijn oog valt direct op het gras dat niet groen maar wit van de rijp is geworden in de nacht. Waarom is me dat nou net niet opgevallen?? 

 

Ik zie ontelbare kristalletjes die liggen te schitteren in het ochtendlicht. 

Hoe kom ik tot rustEven sta ik vol verwondering stil en houd mijn adem in, terwijl ik de vrieskou voel tintelen op mijn wangen. Ineens ben ik vol aandacht in dit moment. 

 

Terwijl ik uiteindelijk toch doorloop, besef ik me dat ik meer van dit soort momenten wil ervaren gedurende de dag. Niet als extra taak op mijn lijstje, maar echt vanuit verlangen. 

 

Ik wil minder van die momenten waarin ik als renpaard van hier naar daar draaf met oogkleppen op en vaak ook nog in steeds hetzelfde rondje ( ja echt.. erg hè?). Ik neem me opnieuw voor om echt stop-momenten in te plannen. 

 

Hoe is dat bij jou? Wie en wat bepaalt jouw tempo? En wat voor tempo zou wellicht beter bij je passen? Wat heb jij nodig om hierin meer regie te pakken?  

Bij deze vragen gaan we stilstaan in de workshop “ inzicht in je levenstempo”, als onderdeel van onze plus-retraite ‘Op reis door je leven’.

Agenda

De retraites die Miep geeft

Retraite Op reis door je leven

13-15 juni: 'Op reis door je leven'

- Abdij van Berne

Een retraite met maar liefst 7 workshops met onderwerpen als: Jij en je kinderjaren – Heden en toekomst – Inzicht in je relatie.

Waar wil jij stilstaan op je reis? Stel je eigen retraite samen. Begeleid door twee coaches.

Helaas, je bent net te laat. Kies een andere datum.

Retraite Op reis door je leven

11-13 juli: 'Op reis door je leven'

- Abdij van Berne

Een retraite met maar liefst 7 workshops met onderwerpen als: Jij en je kinderjaren – Heden en toekomst – Inzicht in je relatie.

Waar wil jij stilstaan op je reis? Stel je eigen retraite samen. Begeleid door twee coaches.

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Over Miep

Laat ik mij even voorstellen

In mijn dagelijks leven ben ik o.a.  echtgenoot, moeder van 2 volwassen kinderen en  zorgbemiddelaar, waar ik intense gesprekken mag houden met ouders met een kind met een beperking.

 

Wat ik mooi vind aan de retraites is de rust en bezinning die ik keer op  keer weer ervaar in een wereld vol haast en verwachtingen.

Echt ont-moeten en thuiskomen bij jezelf om te ontdekken wat je niet voor mogelijk had gehouden.

 

Het aanwezig zijn en luisteren naar wat diep in jou leeft, waar je de woorden nog voor moet zoeken, maar waarvan je weet dat het tijd wordt dat zij zich laten vinden…die aanwezigheid wil ik jou bieden…

Miep Otten - coach Doetinchem
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven