Over Wilfred van Rijn

Ik ben gelukkig getrouwd met Arine, vader van drie kinderen en opa van een prachtige kleindochter. 

 

In het dagelijks leven begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zingeving en betekenis en sta ik naast hen als het leven pijn doet. Ik blijf het oneindig fascinerend vinden om te ontdekken hoeveel we als mensen gemeen hebben en hoe we met taal elkaars dromen en zoektocht in dit leven kunnen delen.

 

Tegelijkertijd ben ik onder indruk van het feit dat ieder mens zo uniek is. Ik vind het in gesprekken belangrijk om met zuivere belangstelling voor de ander en zonder oordeel naar elkaar te luisteren. Te ontdekken wat de ander drijft en elkaar te inspireren om steeds meer je authentieke zelf te worden.

 

Deze retraites bieden een geweldige kans waarin echte tijd en ruimte is om een gesprek van hart tot hart te hebben. 

Wilfred van Rijn - Rijnsburg

De retraites waar Wilfred Arine regelmatig assisteert:

Wanneer je het overzicht wilt zien van de retraites waarin Wilfred komt, klik dan hier

De retraites waar ik op dinsdag of vrijdag assisteer:

No data was found
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven