Retraites Groei-end Lelystad

Rust en ruimte in onze retraitelocatie in Lelystad

Veel groen, veel ruimte, veel natuur, veel sfeer… Onze locatie in Lelystad heeft het: veel van alles! 

 

Het huis waar we verblijven is knus en gezellig. Het heeft een heerlijke rustige huiskamer. Echt een plek waar je je lekker op de bank of in een van de fijne stoelen terug trekt. Als het wat minder weer is, trek je lekker een dekentje over je heen en zit je bij de gezellige kaarsjes lekker te lezen, wat te schrijven of gewoon wat te mijmeren. 

Rust en ruimte in onze retraitelocatie in LelystadBij mooi weer trekt de buitenruimte alle aandacht: de grote tuin met de vele leuke zitjes. Heel divers en toch ook echt overzichtelijk. Beschut, door de grote bomen aan de rand, en tegelijk heel open en vrij. Het roept een gevoel van veiligheid en geborgenheid op – en tegelijk geeft het veel vrijheid en ruimte. 

 

Ook de aanwezige dieren nodigen je uit… de paarden en schapen. Als je bij hen in de weide op het bankje gaat zitten, neem je als vanzelf hun rust en gemoedelijkheid over. Verwonder je over het tempo dat zij hebben en de aandacht die zij schenken aan dat waar zij mee bezig zijn. De kippen hebben hun eigen dynamiek – heel bijzonder om hen te observeren en van hen te leren over leiderschap of je ‘mannetje’ staan in een groep. De kalkoen leert ons weer andere lessen: hoe groot maak jij je, om indruk te maken op anderen? Het is alsof hij ons een spiegel voorhoudt: “Wees maar gewoon jezelf, dan ben je al zo bijzonder!”

 

De verbinding tussen hoofd en hart (ratio en gevoel) wordt vaak gemaakt in het atelier – een heerlijk lichte ruimte waar alle mogelijkheid is om je creativiteit uiting te geven. Ook als je daar niets mee hebt, is het een fijne ruimte om te zijn, al zou het alleen al zijn vanwege de heerlijke kachel! 

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven