Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Geraakt; Aangeraakt; Ontroerend

Lieve Monique, wat een bijzondere retraite is dit geweest. Het voelt al gelijk vertrouwd bij aankomst. We hadden ook een heel mooie groep, ieder met z’n eigen verhaal en ieder met z’n eigen kruispunt. Alles mocht er zijn. De ontdekking dat ik zo’n mooie innerlijke tuin heb, maar er eigenlijk nog nooit geweest was, deed me erg veel. Het besef dat ik al die jaren in andermans tuinen bezig ben geweest en die van mijzelf geen aandacht had gegeven, raakte mij enorm. Maar nu het besef er is kan ik leren om voor mijn eigen tuin te zorgen. Jouw coaching gesprek heeft veel losgemaakt, samen met de overwegingen van Carry, voelde ik mij aangeraakt door God. Zo mooi om zo dicht bij hem te kunnen zijn. Maar wat mij het meest ontroerd heeft is de ontmoeting met mijn innerlijk kind. Ik zal goed voor haar gaan zorgen.
Monique, Carry, vrijwilligers van Klein Sion en mede groepsgenoten, bedankt voor dit mooie bijzondere en gastvrije retraite weekend.
Liefs Aryanna

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven