Reviews Post Type

Het kruispunt in het leven heeft mij inzichten in mezelf en mijn leven gegeven

Het was een fantastische reis naar mijn innerlijke ik. Monique heeft mij goed begeleid. Het heeft mij heel erg goed gedaan, mijn problemen verduidelijkt en helpen aanpakken. De retraite heeft mij voor het eerst inzicht gegeven in mijn innerlijke ik, gevoelens, hoe ik mezelf zie, hoe ik ben en wie ik wil worden. En wat ik eraan kan doen om het te bereiken. Het was fantastisch. Monique heeft de workshops goed geleid. Er was een ontspannende gezellige sfeer in de groep. Iedereen mocht en kon zichzelf zijn. De kamer was gezellig en smaakvol ingericht om te relaxen. Monique bedankt voor de fijne tijd!

Het kruispunt in het leven heeft mij inzichten in mezelf en mijn leven gegeven Meer lezen »

De goede plek op de goede tijd.

De retraite in de abdij van Heeswijk Dinther was voor mij een precies op het goede moment. Tijd om het leven volgens de klok even te verlaten voor tijd om te bezinnen en naar binnen te keren. Er is veel tijd voor stilte maar je wordt door Ariene ook uitgedaagd om na te denken over de onderwerpen rondom eenvoud. Momenten van stilte komen voortaan regelmatig terug in mijn leven.

De goede plek op de goede tijd. Meer lezen »

Waardevol

Het te mogen stilstaan bij het verlies vond ik heel fijn. Opdrachten waarbij ik stil kon staan hoe het was, hoe het nu is en hoe verder, delen met lieve mensen en de rustige omgeving. Zeker door en met Arine was de retraite voor mij zeer waardevol, het voelde vertrouwd met haar, ze weet het juiste te raken/vinden/zeggen. Het heeft mij goed gedaan!

Waardevol Meer lezen »

Een fantastische manier om weer in contact met jezelf te komen

Voor mij zijn stilte retraites een belangrijke manier om het contact met mezelf te onderhouden. In het dagelijks leven voel ik me snel overspoeld en overprikkeld, maar is het moeilijk om genoeg tijd te nemen om daarvan bij te komen. Retraites als deze dwingen me om stil te staan en zo weer te voelen hoe het met me gaat en wat ik nodig heb. De retraite ‘Mijn binnenste buiten ‘ focust daarnaast met vragen en overdenking extra op de vraag wat er bij jou gehoord wil worden, iets wat pas duidelijk wordt in de stilte. Het coach gesprek is daarbij een hele mooie tool om handen en voeten te geven aan dat wat gehoord wil worden. De kundige begeleiding en verzorging van alles om de retraite heen, zoals de maaltijden, zorgen ervoor dat je echt even alleen maar bezig hoeft te zijn met jezelf en dat dat op een hele veilige, fijne manier gaat. Een absolute aanrader!

Een fantastische manier om weer in contact met jezelf te komen Meer lezen »

Stil gezet worden bij het verlies

De retraite heeft me geholpen om meer stil te staan bij mezelf en het verlies. Ik ben/ was geneigd mijn tijd veel op te vullen met allerlei activiteiten. Door de retraite en het rustige programma (zonder telefoon!) ben ik meer in de rust gekomen en kwam er ruimte om te rouwen. Tussen de programma onderdelen was veel tijd voor bezinning. Arine is een ervaren en kundige coach die in staat is om de deelnemer aan het werk te zetten op een vriendelijke, steunende manier waarbij ze niet in de valkuil stapt om dingen voor de ander in te vullen. Waardevol! Aanrader!

Stil gezet worden bij het verlies Meer lezen »

In de stilte terug gekeerd naar wat er echt in mij speelt. Een openbaring

Ik heb ontdekt hoe fijn het is om een heel weekend echt stil te zijn. Ik ben uiteindelijk (geholpen door de vragen die gesteld werden en de fantastische coaching van Carin) veel dichter bij wat er in mij leeft gekomen. Mijn doel voor dit weekend heb ik helemaal bereikt. En ik mocht op afstand zien hoe anderen met hun verwerking bezig waren. Kostbaar hoe je dan toch in stilte samen kunt zijn hierin.

In de stilte terug gekeerd naar wat er echt in mij speelt. Een openbaring Meer lezen »

Helend

Het was Fijn Open Mooi Helend Bijzonder en vooral Liefdevol voor mij .iets voor mezelf !
Nu werd er voor mij gezorgd in het dragen van mijn verlies Ik dank jullie daarvoor…Lieve Groet José

Helend Meer lezen »

Even tijd voor jezelf in alle rust

Het was voor mij even opladen in alle drukte van het gezinsleven. Stil staan bij je zelf en waar je naar verlangd waar wil je heen.
De stilte van het klooster is heel prettig. Het was een gezellige groep waar ik deze dagen mee heb doorgemaakt.
De retraite heeft mij laten zien wat echt belangrijk is en waar ik rust kan vinden. Dingen loslaten of juist omarmen.

Monique, je bent een fijne en open vrouw met een hart van goud! Je hebt oog voor iedereen!

Nogmaals bedankt en zeker kom ik nog eens terug!

Even tijd voor jezelf in alle rust Meer lezen »

Prachtige ervaring die lang nagloeit

Ik wilde een weekendje rust voor mezelf, om eens even stil te blijven en niet maar door te rennen. En het thema, Ik ben (en dat is) genoeg, sloot goed bij me aan. Even tijd voor mezelf, even de stilte in. Die stilte was zo ontzettend helend, dat had ik van tevoren nooit kunnen denken. De rust, de vertraging en het vertrouwen binnen de groep die als vanzelf kwam- het was meer dan genoeg. Carin weet heel snel een groep te vormen en je op je gemak te stellen. En daarnaast word je ook nog eens verwend met heerlijk eten en drinken. Ik ga zeker op herhaling!

Prachtige ervaring die lang nagloeit Meer lezen »

Scroll naar boven