Retraites Groei-end Lelystad

Retraitelocatie Groei-end in Lelystad

Aan de rand van Lelystad, tussen groene weiden en bos ligt onze locatie. Stilte, rust en weidsheid is wat je hier zult ervaren. Het gezellige huis is knus en biedt jou een heerlijke slaapplaats. In de bijgebouwen eet je bij het gezellige haardvuur, kun je je creativiteit kwijt en vindt je meer dan genoeg plekken om je heerlijk terug te trekken.

Ligging

Ligging

Groei-end ligt aan de rand van Lelystad, goed bereikbaar vanaf de snelweg (A6). Het ligt midden in een bos, wat heerlijke mogelijkheden tot wandelen geeft. Het ruime en overzichtelijke terrein straalt rust uit. Er is een vuurplaats, dus we kunnen ook lekker buiten zitten bij een vuurtje…

 

De diverse ruimtes op het terrein

Naast de vele zitjes op het buitenterrein, maken we tijdens de retraite gebruik van alle omliggende bijgebouwen. Zo is er een atelier, waar je heerlijk je creativiteit kwijt kunt. We maken gebruik van een stilteruimte, waar ook de vieringen plaatsvinden. Er is een kantine met een bank en knapperend haardvuur (lekker in de herfst en winter!) en een prachtige glazen kas met een leuk zitje. Beschut door de druivenranken, maar opgewarmd door het minste zonnetje is het ook daar heerlijk vertoeven!

Faciliteiten

Faciliteiten

We maken tijdens de retraite gebruik van het huis, dat centraal op het terrein staat. Een huiselijke sfeer is daarmee voor dit weekend gegarandeerd! Het terrein zelf biedt je vele zitjes in de grote tuinen, een wandeling rondom het terrein in de bosrand is mogelijk en ook de diverse ruimten om het huis heen geven je de (letterlijke!) ruimte om alles eens vanuit een ander perspectief te benaderen.

 

De kamers

De slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Je bed (een heerlijke boxspring inclusief kussen en donzen dekbed) wordt voorzien van schone lakens en er liggen handdoeken voor je klaar. Je hebt de kamer lekker voor jou alleen.

(Kom je samen met iemand? Dan is ook het delen van de kamer een optie! Een aantal kamers is zo ruim, dat zelfs als je met z’n tweeën of drieën bent, je eigen ruimte nog steeds groot is. Geef bij je aanmelding dan even aan dat jullie samen op een kamer geplaatst willen worden, dan plan ik dat voor jullie in.)

Retraites Lelystad locatie foto's

Verzorging

Verzorging

Het weekend is volledig verzorgd – ook wel ‘volpension’ genoemd. Koffie en thee zullen steeds voor je klaar staan. Ook zal er geregeld wat lekkers bij staan. ’s Avonds is het natuurlijk heerlijk om even te kunnen genieten van wat fris, sap of een wijntje en iets hartigs.

 

Het is mijn verlangen om je een weekend aan te bieden, waarin je je ‘verwend’ voelt. Wil je daarom eventuele allergieën of dieet-wensen doorgeven? Daar houden we graag rekening mee!  

Adres

Het adres van de locatie:

Hondsdraf 51
8219 PW  Lelystad

 

De routebeschrijving is hier via Google Maps te vinden. 

Retraites Groei-end Lelystad

Reviews retraitanten retraiteboerderij 't Groei-end

Mijn eerste retraite..

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Ik probeerde mijn eerste retraite zonder al te veel verwachtingen in te gaan. Het was een weekend vol verwennerij, opgemaakt bed, lekker eten, koffie met iets lekkers en een leuke plek (zorgboerderij met dieren en natuur). Deze retraite is bij uitstek goed om echt even tot jezelf te komen. Dat is mij helaas niet geheel gelukt, ik stond eigenlijk het hele weekend in zorgen voor de ander stand. Ik vind het ergens jammer dat dit niet is opgemerkt c.q. benoemd. Daarnaast moest ik, als niet gelovige, wel erg wennen aan de soms directe, soms indirecte, aanwijzingen richting het geloof. Desalniettemin is het een weekend geworden met aandachtspunten voor mijzelf, waar ik hopelijk binnen een ander traject mee verder kan.
Lees meer

2 april 2024

Marij

-

Een tijd voor eerlijke zelfreflectie

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

De retraite heeft me nieuwe handvatten gegeven om dichter bij mezelf te komen en echt te ontdekken dat ik genoeg ben. Dat ik mezelf mag zijn in een rumoerige wereld dat ik een mooi kind van God ben. De onderwerpen die behandeld worden zijn zeer persoonlijk in te vullen en geven je inzicht waar je staat en ook waar je naar toe kan groeien. Het coach gesprek is verhelderend en opbouwend. Heel mooi is dat God echt, voor mij, centraal stond.
Lees meer

30 maart 2024

Doni de Leeuw

, 66 jaar

Vrijwillige secretariaat medewerker Best Life Church

Loenen aan de Vecht

Heerlijke rust, tijd voor mezelf, geen getouwtrek aan me. Genieten van de rust en het niet ‘alsmaar moeten’.

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Verwennerij, bed was opgemaakt, maaltijden verzorgd, afruimen en afwassen hoefde niet. Leerzaam en soms ook confronterend omdat je met jezelf bezig bent. Zoiets als: Aha…zit dat zo? Doe ik dat echt zo? Adv bezinningsvragen verder komen. Echt fijn!! Ik ga het zeker nog een keer (of wat) doen het heeft mij meer inzicht gebracht in mijn ‘ik ben (en dat is ECHT) genoeg!! Ik mag er ook voor mezelf zijn en het besef om echt ook tijd voor mezelf apart te zetten.
Lees meer

30 maart 2024

Jasperina

, 73 jaar

gepensioneerd leerkracht, theologie gestudeerd op late leeftijd

Den Helder

Een fantastische manier om weer in contact met jezelf te komen

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Voor mij zijn stilte retraites een belangrijke manier om het contact met mezelf te onderhouden. In het dagelijks leven voel ik me snel overspoeld en overprikkeld, maar is het moeilijk om genoeg tijd te nemen om daarvan bij te komen. Retraites als deze dwingen me om stil te staan en zo weer te voelen hoe het met me gaat en wat ik nodig heb. De retraite ‘Mijn binnenste buiten ‘ focust daarnaast met vragen en overdenking extra op de vraag wat er bij jou gehoord wil worden, iets wat pas duidelijk wordt in de stilte. Het coach gesprek is daarbij een hele mooie tool om handen en voeten te geven aan dat wat gehoord wil worden. De kundige begeleiding en verzorging van alles om de retraite heen, zoals de maaltijden, zorgen ervoor dat je echt even alleen maar bezig hoeft te zijn met jezelf en dat dat op een hele veilige, fijne manier gaat. Een absolute aanrader!
Lees meer

23 december 2023

Henrike Ratering

, 38 jaar

Ervaringsdeskundige ADHD en hoogsensitiviteit

Doornenburg

Echt thuis komen bij jezelf.

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Een mooi ervaring in een veilige omgeving waarin je met liefde verzorgt wordt. En met mooie inzichten weer naar huis mag.
Lees meer

20 december 2023

Amina El bouchaibi

, 46 jaar

Leerkracht

Amsterdam

In de stilte terug gekeerd naar wat er echt in mij speelt. Een openbaring

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Ik heb ontdekt hoe fijn het is om een heel weekend echt stil te zijn. Ik ben uiteindelijk (geholpen door de vragen die gesteld werden en de fantastische coaching van Carin) veel dichter bij wat er in mij leeft gekomen. Mijn doel voor dit weekend heb ik helemaal bereikt. En ik mocht op afstand zien hoe anderen met hun verwerking bezig waren. Kostbaar hoe je dan toch in stilte samen kunt zijn hierin.
Lees meer

20 december 2023

Jeannet Spaltman

, 63 jaar

Reisadviseur

Dronten

Prachtige ervaring die lang nagloeit

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Ik wilde een weekendje rust voor mezelf, om eens even stil te blijven en niet maar door te rennen. En het thema, Ik ben (en dat is) genoeg, sloot goed bij me aan. Even tijd voor mezelf, even de stilte in. Die stilte was zo ontzettend helend, dat had ik van tevoren nooit kunnen denken. De rust, de vertraging en het vertrouwen binnen de groep die als vanzelf kwam- het was meer dan genoeg. Carin weet heel snel een groep te vormen en je op je gemak te stellen. En daarnaast word je ook nog eens verwend met heerlijk eten en drinken. Ik ga zeker op herhaling!
Lees meer

10 december 2023

Hanna

, 52 jaar

Orthopedagoog

Bergschenhoek

Nog meer dan ik had verwacht en op had gehoopt.

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

zie titel.
Lees meer

10 december 2023

Hilde Vorderman

, 60 jaar

-

Hollands Kroon

Thuis komen bij mezelf en God

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Ik heb de retraite als heel waardevol ervaren. Geleerd dat ik stilte heel erg prettig vond. Ik mocht in de stilte God ervaren, thuis komen en tot rust bij hem. Ik heb geleerd dat er gewoon zijn vaak al goed genoeg is. En dat ik ook mild naar mezelf mag zijn. De sfeer was enorm prettig en veilig. Ik heb er enorm van genoten. Carin is een zeer prettig persoon. Ik ben zo enthousiast dat ik er regelmatig over praat en mensen om me heen aanmoedig de stap ook te zetten
Lees meer

8 december 2023

Hennie Bakker

, 53 jaar

Ambulant medewerker in de gehandicaptenzorg

ERMELO

Lekker tot rust gekomen

Retraite-zorgboerderij 't Groei-end

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Het was fijn om een paar dagen niets te hoeven zeggen en naar niemand te hoeven luisteren. Ik heb mijn eigen plan getrokken, het was heerlijk dat daar ruimte voor was.
Lees meer

18 maart 2023

Trudy

-

Enorm genoten en tot mezelf gekomen

5 sterren

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Ik heb de retraite gevolgd in Lelystad. Genoeg moeilijke momenten met mezelf gehad, maar toch een houvast gekregen. Juist door de stilte op te zoeken ben je gedwongen om naar jezelf te luisteren. Een erg fijn gesprek gehad met Danitsja. Tranen mochten er vloeien. Daarnaast wil ik Carin en haar moeder bedanken voor de gastvrijheid en de zorgen. Heerlijk gegeten en compleet in de watten gelegd. In kan het iedereen aanraden die ‘het even niet meer weet’. Hartelijk dank.
Lees meer

18 maart 2023

Kitty

, 51 jaar

Ondernemer

Deventer

Stilte… met oefeningen en overdenkingen, wat een kracht heeft dat

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

De retraite heeft mij genoodzaakt eerlijk te zijn tegenover mezelf. Waar loop ik tegenaan? Hoe wil ik daarmee omgaan? Welke opties zie ik? Carin loodst de groep in alle rust en met groot respect door zinvolle overdenkingen heen. Ik voelde me verwend tot in het kleinste detail. Het enige waarmee ik bezig hoefde te zijn, was ik zelf. Daarnaast is de omgeving heel prettig. De hele ervaring was zeer waardevol.
Lees meer

18 maart 2023

Anja

, 56 jaar

Continuous improvement specialist

Rockanje

Heerlijk

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

De retraite heeft me heel veel rust gegeven en inzicht
Lees meer

18 maart 2023

Pauline

-

Verdiepend, bevrijdend en inspirerend!

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Open maar toch een beetje sceptisch ging ik de retraite in en wat heb ik genoten! Van de locatie, de rust, de bezinningsmomenten, het eten en bovenal heb ik genoten van alle kleine dingen waardoor ik me enorm gezien heb gevoeld. Carin is er als je haar nodig hebt, ze ontzorgt je met zo veel liefde en weet daarnaast tijdens het coach gesprek ook nog eens de vinger op de zere plek te leggen. Alleen maar lof en diep respect. Ik kom zeker nog een keertje terug.
Lees meer

18 maart 2023

Lynn

-

Zo passend

5 sterren

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Voor het eerst een retraite, best wel spannend. Maar zo blij dat ik voor mijzelf gekozen heb en dit weekend tijd voor mijzelf heb gemaakt. Zeer welkom geheten door Carin en een fijne veilige groep waar je je emotie kon laten gaan. Het leek helemaal afgestemd op mij. Zo goed om dit weekend ook tijd te hebben gehad om stil te staan bij mijn verdriet, daar was ruimte en tijd voor. De stilte in de huiskamer was heerlijk. Maar ook het gesprek tijdens het fantastische eten was erg fijn. Het hele programma gaf op verschillende vlakken kijk op hoe je in het leven staat en dat je goed genoeg bent. Heel goed gedaan. We werden goed verzorgd door Jannie in de kantine, heel veel dank. Het coach gesprek met Carin was helpend en wel confronterend maar zeer leerzaam. Ik zou het echt mensen aanraden om een weekend voor jezelf te nemen. Echt heel waardevol. Voor nu en nog eens. Bedankt Carin
Lees meer

9 maart 2023

Ellen

, 63 jaar

verpleegkundige neonatologie

Soest

Geweldige ervaring

5 sterren

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Voor het eerst in mijn leven alleen weg en op retraite. Wat heb ik me welkom, veilig en fijn gevoeld bij Carin. Ook een prettig, gezellige groep met openheid en respect. Fijne plek, verwennerij met lekkere gerechten, goed coach gesprek en goed programma met bezinningsopdrachten. Kortom, geweldig weekend met mezelf.
Lees meer

6 maart 2023

Daniëlle

, 43 jaar

-

Onthaasten

Retraite-zorgboerderij 't Groei-end

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

In n vredige setting met aandacht voor huis en haard kom ik tot rust en durf ik naar binnen te kijken bijgestaan door de vragen en het coachingsgesprek van Carin. Dank daarvoor. Heeft me zeker verdieping gebracht?
Lees meer

6 maart 2023

Annemiek

, 65 jaar

Thuisbegeleider

Amstelveen

Leven vanuit je essentie

5 sterren

'Authentiek leven'

Hoe was mijn retraite bij Arine?Het eerste dat ik mij afvraag bij deze vraag is hoe ik heb kunnen twijfelen om in retraite te gaan? Was het de spanning voor het onbekende? Nu kan ik mij alleen maar verwonderen over deze bijzondere belevenis; de weg naar mijn innerlijke vrijheid en daardoor mezelf terug vinden, door afstand te nemen van alles en af te stemmen op wat echt belangrijk is voor mij.Bij aankomst in het klooster staat een vriendelijke, rustige en stralende persoonlijkheid mij op te wachten; Arine. Het begin van een paar dagen van bezinning in de sereniteit van het klooster, de stilte en het ongecompliceerde zijn.In 3 dagen neemt Arine mij mee op reis; een zoektocht naar mezelf. Arine wijst mij de weg door handvaten aan te reiken middels creatieve workshops en bezinningsmomenten. Deze handvaten lijken allemaal in elkaar verweven en pas op de laatste dag van deze reis lijk ik dit te beseffen; ik heb mezelf terug gevonden, leven vanuit mijn essentie.Arine zegt dat ze maar een kleine schakel is gedurende mijn reis, toch ben ik haar heel dankbaar voor wie ze is en wat ze doet, vanuit haar hart en niet omdat het moet.(Voor degenen die zich afvragen hoe het verblijf in het klooster was; schone kamers en heerlijk eten!)
Lees meer

28 november 2022

Anna

, 37 jaar

-

Mega goed

5 sterren

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

De balans tussen programma en eigen tijd (wat je overigens zelf mag bepalen) is mega goed. Voor mezelf: ik wilde ontdekken waar ik zelf ook al weer sta t.o.v. werk en andere zaken. Het proces (verwerkt in het programma) heeft me weer ‘op mijn eigen voeten’ gezet. Ik ben niet afhankelijk van de bevestigingen van anderen om mij heen, m.n. werkgevers.
Lees meer

25 november 2022

Wilma

, 60+ jaar

receptie/ facilitair

Elburg

Echt tijd voor mezelf, bezinning en hiervan kunnen genieten!

5 sterren

'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Dankjewel!… bijzonder om zo tot rust te komen, er waren plekken en momenten waar je echt niet mocht praten, leek mij zó gek en asociaal?, maar dat maakt dat je echt tot rust komt voor jezelf. Ik was bezig met bezinningsvragen of ‘niks’. Veel (bijbel) gelezen, maar die vrije invulling was hoe ik het mocht doen. Was ook een hele bijzondere fijne groep, zoals ik her ervaren heb. Alhoewel je veelal alles zelf deed, maar tijdens maaltijden mocht je bijvoorbeeld praten. Was heel bijzonder en goed om te doen en wil ik graag vaker doen. O, ja ook héérlijk genoten van de bak en kookkunsten van Carin!
Lees meer

24 november 2022

Esther

-

Het was goed en het was fijn

5 sterren

('Anders leren vasthouden')

Het was een intensieve goed verzorgde liefdevolle professionele retraite. De vieringen, de stiltemomenten, de overwegingen, de vragen , de creatieve opdracht samen met de afwisseling van een heerlijk buiten zijn en volledig verzorgd te worden , het was heerlijk. Bedankt Carin, het heeft me opgeladen en inzicht gegeven en biedt ruimte voor meer tijdvoormezelf zonder de anderen te verliezen of te vergeten…
Lees meer

23 november 2022

anoniem

, 59 jaar

-

Rust

5 sterren

('Anders leren vasthouden')

Ik ben eind okt voor de eerste keer geweest en door omstandigheden 3 weken era weer weekend geboekt. Thuiskomen bij Carin en werken aan jezelf,de rust te vinden en te ervaren om weer door te kunnen gaan. Mijn traject wordt vervolgd door 1 daagse coachdag bij Jaqueline en in januari het 3e deel ik ben…..genoeg. Een aanraden voor ieder die even tot zichzelf wil komen ondertussen verwend worden door de maaltijden,chips,fris en oa koffie !!
Lees meer

23 november 2022

Cindy

, 48 jaar

Ziekenverzorgende

Brielle

Balsem voor de ziel

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Carin begeleidt deze retraite liefdevol en professioneel. Ze zet een veilige sfeer neer in de groep, is op een natuurlijke manier aanwezig, geeft houvast met het programma, maar weet ook op het juiste moment precies aan te sluiten bij wat nodig is in de groep en individueel. Ik heb me verwend gevoeld door wat aan geestelijke en lichamelijke voeding werd aangereikt. Daar heeft de prettige sfeer op de locatie zeker aan meegewerkt. Met dankbaarheid in mijn binnenste ben ik weer naar huis gegaan.

Lees meer

15 september 2022

Maria

, 72 jaar jaar

coach, schrijver

Heemstede

In 1 woord: heerlijk!

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Een bijzonder en waardevol weekend gehad in Lelystad. Wat een prachtige locatie! Maar vooral de manier hoe Carin vormgeeft aan deze retraite is heel bijzonder. Het warme welkom, haar betrokkenheid, het heerlijke eten, de prachtige vieringen, het coachgesprek en nog heel veel andere factoren heeft het voor mij tot een onvergetelijk weekend gemaakt.
Het heeft mij inzichten opgeleverd, waar ik ook werkelijk wat mee kan in de dagelijkse praktijk. Ik heb ervaren hoe ongelofelijk belangrijk het is om stil te staan bij dat wat er in je binnenste leeft (en gehoord wil worden). Eigenlijk is zo’n weekend te kort, maar alles begint bij die eerste stap…. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Lees meer

14 september 2022

Klaaske

, 42 jaar

ambulant begeleider/trainer

Ede

Waardevol!

Retraite-zorgboerderij 't Groei-end

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Mijn weekendetraite bij Carin in een aantal woorden samengevat:
: lief(devol), zacht en thuiskomen/-voelen. Nu, bijna 2 maanden later, bezorgt het me nog een glimlach op mn gezicht en een warm gevoel. Aan het eind van t weekend vielen puzzelstukjes heel mooi op hun plek. Weer n stap gezet in mijn proces en precies die stap die nodig was… Bijzonder 🙂

Lees meer

26 augustus 2022

Annie

, 48 jaar

Quality Assurance Coordinator

Friesland

Wat een ongeloofelijke ervaring!

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Ontzettend de moeite waard! Je wordt volledig in de watten gelegd door de vrijwillegers, krijgt waardevolle lessen mee over jezelf en het geen waar jij op dat moment mee zit en dat gecombineerd met het fantastische eten en de geweldige locatie maken het in mijn ogen een “one of a kind experience” die alle moeite waard is als je ergens mee zit in het leven. Voor mij was het een volledige mentale reset om aan mezelf te twijfelen tijdens mijn werkzaamheden, en ik voel mij beter dan ooit tevoren!
Lees meer

11 mei 2022

Pieter Bas

, 22 jaar

Marketing Coördinator

Rotterdam

Zooo fijn!!!

Retraite-zorgboerderij 't Groei-end

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Ik heb een heerlijk weekend gehad bij Carin. Zo fijn weer even thuiskomen bij jezelf met alle mooie vragen die Carin je stelt. Een hele fijne vrouw en wat hadden we een leuke groep. En wat ook fantastisch was, was de verzorging. Echt zo lekker gegeten wat zijn we ontzettend verwend!!! Bedankt daarvoor…
Lees meer

5 december 2021

Bianca

, 51 jaar

onderwijsassistent

Van weten naar voelen!

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Wat een ervaring! Eindelijk tijd om tot mezelf te komen en te mogen voelen en ervaren wat ik diep van binnen wel wist. En wat een fantastisch fijne groep en super begeleiding van Carin! Dit was precies wat ik nodig had! Dit gun ik iedereen. Een weekend met een gouden randje!
Lees meer

1 december 2021

Inge de Braak

, 50 jaar

coach

Apeldoorn

Heel bijzonder!

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Het weekend heb ik als heel bijzonder ervaren. Er kwam veel los en ik had veel inzichten, niet altijd makkelijk, maar wel goed. Maar ook het echt even niets hoeven was zo fijn. Er waren genoeg moment voor eigen invulling. En ik heb zowaar een uur op een bank gezeten en helemaal niets gedaan. Dat was lang geleden…Het voelde een beetje als vroeger thuis; er wordt voor je gezorgd en het is goed. Mooi programma ook, waardoor je ook echt tot jezelf en inzichten kan komen. De plek is heel fijn, het eten is heerlijk… Carin is een lieve zorgzame vrouw die mij heeft geholpen om mijn ware pure ik weer te zien. En ik heb hele lieve, humoristische, sterke dames ontmoet. Ja,..echt heel bijzonder.
Lees meer

1 december 2021

Sneeuw

, 37 jaar

-

Thuis komen

5 sterren

Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Zoals beloofd voelde ik me thuis en nog belangrijker veilig. Dankzij de coaching van Carin kreeg ik een goed beeld van mijn binnenste en zijn er veel puzzelstukjes op zijn plek gevallen. Afwisselend programma, comfortabele kamer en lekkere maaltijden. Niets moet, (bijna) alles mag.
Lees meer

1 december 2021

LW

, 34 jaar

-

Retraites bij 't Groei-end in Lelystad

Christelijke retraite 'Tot rust komen'

4-6 juli: 'Aan Zijn voeten'

Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn.

Dit is een christelijke retraite. (De andere retraites zijn algemeen.)

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraite Op reis door je leven

11-13 juli: 'Op reis door je leven'

Een retraite met maar liefst 7 workshops met onderwerpen als: Jij en je kinderjaren – Heden en toekomst – Inzicht in je relatie.

Waar wil jij stilstaan op je reis? Stel je eigen retraite samen. Begeleid door twee coaches.

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraiteweekend - Mijn binnenste buiten

5-7 juli: Stilte weekend 'Mijn binnenste-buiten'

Luisteren en aandacht geven naar wat bij jou van binnen leeft, dat is wat in dit stilte weekend centraal staat.

Welk deel van jouw binnenste vraagt om aandacht, wil naar buiten komen?

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraite 'De kracht van eenvoud'

4-6 juli: 'De kracht van eenvoud'

Verlang je naar rust en ruimte? Tijdens deze retraite ga je terug naar de essentie en sta je stil bij wat werkelijk belangrijk voor je is.

Even niets moeten, maar de kracht van eenvoud ervaren.

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Weekend retraite 'Ik ben Genoeg'

21-23 juni: 'Ik ben (en dat is) Genoeg'

Het programma van dit weekend geeft jou ruimte om na te denken over het begrip ‘genoeg’. Wat is voor jou genoeg? Wanneer ben of doe je genoeg? Wat heb jij nodig voor het (goed) genoeg is?

Beschikbaarheid: Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Klooster Wandelretraite Nederland

20-22 juni: 'Klooster Wandelretraite'

Een 3-daagse wandelretraite door het prachtige heuvelachtige Limburg, vol inspiratie en bezinning.

We slapen in het klooster, hebben een gesprek met de zusters: een bijzondere ervaring.

Beschikbaarheid: Nog maar 1 plaats beschikbaar! Wacht dus niet te lang.

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven