Retraitehuis De Kleine Hoeve

Retraiteboerderij ‘De Kleine Hoeve’

Retraiteboerderij ‘De Kleine Hoeve is het gastenverblijf van Bulah Hoeve. De retraiteboerderij is gelegen aan de rand van Steenwijk, in een prachtige bosrijke omgeving.

Adres

Adres ‘De Kleine Hoeve’

Retraiteboerderij ‘De Kleine Hoeve’

Onderduikersweg 6

8346 KP  De Bult

Foto's van de omgeving

Faciliteiten

Faciliteiten Retraiteboerderij

In ‘De Kleine Hoeve’ is een gezellige woonkamer met open haard . Het is een fijne plek om te vertoeven. Bij lekker weer is het ook heerlijk om in de tuin te zitten. Er zijn verschillende zitjes om een boek te lezen of voor je uit te staren. De retraiteboerderij ligt aan de rand van een prachtig bos met vennetjes waar je heerlijk kunt wandelen.

 

  • De kamers

Je krijgt een eigen kamer. De sfeervolle kamers zijn eenvoudig maar goed ingericht. Elke kamer beschikt over een bed, luie stoel, bureau en wastafel. Op de gang bevinden zich de douches en toiletten. Op de gang bevinden zich de douches en toiletten. Sommige kamers hebben een eigen douche en toilet. 

 

  • Kapel

Naast ‘De Kleine Hoeve’ ligt Bulah Hoeve, een christelijke leefgemeenschap met eigen Kapel. Tijdens onze dagen mogen we gebruik van de Kapel, voor een moment van rust, bezinning en/of gebed.

Foto's van de kamers

Reviews

Reacties deelnemers Retraitehuis ‘De Kleine Hoeve’

No data was found

Retraites bij 'De Kleine hoeve'

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven