Klooster Wahlwiller – Arnold Janssen

Klooster Wahlwiller - Arnold JanssenHet Arnold Janssen Klooster Wahlwiller is gelegen in het prachtige heuvelland van Zuid Limburg. Tijdens de Klooster tot Kloosterwandeling in mei 2017, juni 2017 en juli 2017 bezoeken we de tweede dag het Arnold Janssen Klooster in Wahlwiller. Daar blijven we een nachtje slapen en kun je meedoen met het dagritme van de zusters. Lees hier meer over deze Klooster tot Kloosterwandeling. Vanaf 1 augustus sluit het klooster in Wahlwiller. Dat betekent dat we vanaf september 2017 niet in het klooster in Wahlwiller zullen verblijven, maar in het klooster in Wittem.

 

Adres Klooster Wahlwiller

Arnold Janssen Klooster in Wahlwiller

Capucijnenweg 9

6286 BA Wahlwiller

 

Gebedstijden missiezusters

Missiezusters Arnold Janssen Klooster WahlwillerDe kerkdiensten in het Arnold Janssen Klooster staan open voor iedereen.

  • 06.30 uur:  Lauden/ochtenddienst (behalve op zondag en woensdag)
  • 07.00 uur:  Eucharistieviering (op zondag: 09.15 uur)
  • 11.45 uur: Stilte viering
  • 18.30 uur: Vespers/Avonddienst

 

 

Faciliteiten Klooster Wahlwiller

Kloostertuin klooster WahlwillerAls groep hebben een zaal tot onze beschikking, Dit is als het ware onze woonkamer. Ook is het mogelijk om op elk tijdstip van de dag naar de kapel te gaan. Het klooster in Wahlwiller heeft een geweldige kloostertuin. Je kunt hier een korte wandeling maken en daarnaast zijn er verschillende zitjes  waar je heerlijk een boek kunt lezen of van de prachtige vogeltjes kunt genieten.

De kamers

Je krijgt de beschikking over een eenpersoonskamer. De kamers zijn eenvoudig uitgerust. Elke kamer beschikt over een bed, luie stoel, bureau en wastafel. Op de gang bevinden zich de douches en toiletten.

De kloosterkeuken

Het klooster in Wahlwiller heeft een speciale kok in huis die uitstekende kloostermaaltijden serveert. Het ontbijt voor ons is om 8.15 uur, de warme maaltijd is om 12.00 uur en de broodmaaltijd ‘s avonds is om 17.45 uur.

De Arnold Janssen kapel

De kapel is de belangrijkste plek voor de zusters. Dit de plek voor de getijden, aanbidding of een moment dichtbij de Heer.

Klooster Wahlwiller - Arnold Janssen  Klooster Wahlwiller  Arnold Janssen Klooster Wahlwiller  Klooster Wahlwiller Kapel  Kloostertuin klooster Wahlwiller  Klooster in Wahlwiller

 

 

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven