De kracht van eenvoudTestuitslag – APK voor je binnenste ‘Hoe sta jij erbij?’

Categorie 3: Licht en ontspannen leven

Hoe scoor jij in de categorie ‘Licht en ontspannen leven’? Hierbij kun je denken aan: Leven en werken in een fijne versnelling. Leven in ‘t hier en nu. Genieten van de weg zonder al in gedachten bezig te zijn met de eindbestemming.

Check je score in categorie: 3. Licht en ontspannen leven

%%results_by_cats%%

Wat betekent deze score voor categorie 3?

  • 21-40 :  Je leeft waarschijnlijk in een te hoge versnelling. Je dagen zitten vaak vol en je vindt het lastig om te zijn waar je nu bent. Je ervaart stress en ook spanning in je lijf. Gun jezelf die momenten van rust.
  • 41-60 :  Stress is voor jou niet onbekend. Je ervaart regelmatig dat je dagen te vol zitten en dat je in een te hoge versnelling leeft. Ga eens na welke eisen je aan jezelf stelt. Misschien mooi om na te gaan waar dat vandaan komt.
  • 61-80 :  Over het algemeen leef je een licht en ontspannen leven. Heel soms schiet je in de stress. Zodra je dat weer opmerkt, zorg dan dat je weer een moment van rust inlast.
  • 81-100 :  Jij hebt een fijne balans. Je leeft een licht en ontspannen leven, in een fijne versnelling en in een voor jou fijn tempo. Houd dat vast!

Dit thema komt aan bod in de volgende retraites:

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven