Pas op de plaats maken - KruispuntTestuitslag – APK voor je binnenste ‘Hoe sta jij erbij?’

Categorie 2: Pitstop, pas op de plaats, leven in flow

Maak je regelmatig een pitstop om stil te staan bij ‘Hoe gaat het eigenlijk met mij?’. Heb je nog overzicht, zie je nog goed wat er gebeurt? Ervaar jij grip op de weg? Loopt jouw leven soepel?

Check je score in categorie: 2. Pitstop, pas op de plaats, leven in flow

%%results_by_cats%%

Wat betekent deze score voor categorie 2?

  • 21-40 :  Je blijft maar doorgaan. Je bent aan het overleven. Neem eens een time-out om stil te staan en overzicht te creëren, en daarmee de regie in je leven weer terug te krijgen.
  • 41-60 :  Je vindt het lastig om die pas op de plaats te maken, te zien wat er gaande is en wat er nodig is. Gun jezelf soms die pitstop. Dat is zo belangrijk.
  • 61-80 :  Over het algemeen zie je goed wat er gebeurt, maar soms ontglipt het je. Waarschijnlijk gebeurt iets waardoor je wat regie en overzicht verliest. Mooi om bij jezelf na te gaan waardoor dat komt
  • 81-100 :  Mooi om te zien hoe je die pas op de plaats maakt. Je hebt overzicht en ervaart grip op je leven. Blijf die gewoonte van zien en bezien erin houden.

Dit thema komt aan bod in de volgende retraites: 

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven