Christelijke retraite Tot rust komen

Stilte retraite  ‘Tot rust komen aan Zijn voeten’

Thuiskomen bij God en jezelf. In deze stilte retraite laten we onze Martha kant los en gaan we een weekend Maria zijn.
In de stilte aan Zijn voeten. Dit is een christelijke retraite.

In de stilte 'Tot rust komen aan Zijn voeten'

  • Ben je toe aan rust en bezinning?
  • Heb je behoefte om je weer helemaal op te laden?
  • Even een paar dagen heerlijk tot rust komen aan Zijn voeten.

Dan is deze christelijke stilte retraite wellicht iets voor jou. We gaan in deze retraite helemaal tot rust komen, opladen aan Zijn voeten. Gewoon heerlijk ontvangen.  We maken kennis met de stilte en wat dit met ons doet.

 

In dit weekend laten we onze Martha drang en bezigheden los en gaan we een weekend Maria zijn; een weekend heerlijk aan Zijn voeten, tot rust komen, heerlijk ontvangen en quality time met God besteden.

Voor de mensen die zichzelf geen christen noemen:

Zoals je kunt lezen bevat deze weekend een hoog christelijk gehalte, dus mocht dit  niet helemaal bij je passen, dan bied ik je graag een ander weekend aan. Bekijk de andere retraite weekenden bij ‘Welke retraite weekend past bij mij?’ en ontdek welke retraite beter aansluit op je behoeften.

 

Het kan zijn dat je wel het verlangen kent om aan Gods Voeten te zitten, van Hem te ontvangen en Hem beter te leren kennen maar dat je jezelf nog geen christen kunt noemen. Wellicht is deze retraite toch geschikt. Geef je dan gerust op.

En als je het fijn vindt om te bellen, schroom dan niet om te bellen of te mailen. Mijn telefoonnummer is 06-44023015. Dan kunnen we samen kijken of deze retraite wel of niet bij je past. Het is belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Locatie van onze retraite 'Aan Zijn voeten'

Retraitehuis De Kleine Hoeve

Klik op het plusteken(+) om meer over ‘De Kleine Hoeve’ te lezen.

Retraitehuis ‘De Kleine Hoeve’ is in de Bult, aan de rand van Steenwijk en 7 km van Giethoorn. Het retraitehuis ligt naast het prachtig wandelgebied van De Bult. Een heerlijk bos met vennetjes waar je eindeloos kunt wandelen.

 

‘De Kleine Hoeve’ heeft een gezellige woonkamer met open haard. Het is een fijne plek om te vertoeven. Bij lekker weer is het ook heerlijk om in de tuin te zitten. Er zijn verschillende zitjes om een boek te lezen of voor je uit te staren. 

 

Klik hier voor meer informatie.

Monique Oostdam Retraites Nederland

Retraitebegeleiding

Ik, Monique Oostdam leid deze retraite. In 2011 ben ik met de retraites begonnen.

 

Wat ik belangrijk vind en wat je ook terugziet in mijn retraites zijn mijn waarden:

  • Echtheid: Ik vind het fijn om een veilige, ongedwongen sfeer neer te zetten waar iedereen zichzelf kan zijn.
  • Respect: Ik  sluit graag aan bij de ander, bij hoe iets voor de ander is, hoe de ander het ervaart en ziet. Ik roep graag een proces op, in plaats van te onderwijzen.
  • Zinvol leven: Ik ga graag een laagje dieper. Wat is de essentie. Wat is het dat je raakt. Wat doet dat met jou.

Lees meer over wie ik ben, mijn kernwaarden en verhaal.

Boek hier je retraite - data & kosten

Mocht je deze datum niet kunnen, of zou je graag met een eigen groep deze retraite willen doen, stuur ons dan een mail: info@bezinningsvakanties.nl. 

 

Bij de prijs inbegrepen

De groepen van circa 9-11 deelnemers worden bewust klein gehouden om het persoonlijke karakter te behouden.

Hoe was jouw retraite 'Tot rust komen aan Zijn voeten'?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Christelijke retraite
Average rating:  
 21 reviews
 by Astrid
Rust
Retraite *: Tot rust komen aan Zijn voeten

Vanuit de drukte naar de stilteretraite, wat een heerlijke oase van rust. Ik heb genoten van de mooie omgeving, de stilte, de heerlijke maaltijden, maar vooral van de momenten van bezinning. Tijd nemen om dichter bij God te komen, Zijn stem te verstaan en te beseffen wat belangrijk is het leven. Veel zegen voor Monique die ons op een hele prettige en kundige wijze door de dagen heeft geleid.

 by Batseba
Dankbaarheid
Retraite *: aan Zijn voeten
Leeftijd: 41
Beroep: Administratief medewerkster
Woonplaats: Breda

Even bij tanken van mijn dagelijkse leven en de omstandigheden waar ik doorheen ging. Gewoon rust....en in de rust wilde ik Gods stem verstaan wat Zijn wil is voor mij, omdat Hij het beste met me voor heeft. Wat heb ik genoten van de stilte, de workshops, de bezinningsmomenten, de omgeving en ook de andere zusters die hebben deelgenomen. Ik ben tot rust gekomen en ik heb Gods stem verstaan wat Zijn wil is voor mij. Het was verfrissend, bemoedigend en verrijkend. Monique en Carry bedankt. Jullie zijn een zegen en waardevol. Liefs Batseba

 by Marije
Zijn met Hem
Retraite *: Aan Zijn voeten
Leeftijd: 35
Beroep: GZ-psycholoog
Woonplaats: Wemeldinge

Wat een bijzondere tijd waren deze dagen van stilte, rust en gevuld mogen worden met wat God geeft. Vooral de stilte heeft me geholpen om gericht te zijn op God en ook echt in de rust te komen. De waardevolle workshops, vieringen, beelden/symbolen en zo kan ik nog even doorgaan hebben me zo veel denk- en dankstof gegeven. De ervaringen ook tijdens stille tijd 's ochtends hebben me doen ervaren dat steeds opnieuw puur met God zijn, de enige bron van kracht is. Dit heb ik nu ook meegenomen in mijn dagelijkse leven. Eerst stil zijn bij God en van Hem kracht ontvangen voor de dag. Naast de vernieuwde verbondenheid met God is het heel mooi om dit samen met anderen te doen. Ondanks de stilte ervaar je toch verbondenheid met elkaar, wat ik als heel bijzonder ook heb ervaren. Eigenlijk zijn woorden te kort om te kunnen beschrijven wat God door deze retraite heen heeft gedaan. Ik gun het iedereen om hun eigen ervaring hierin op te doen. Dank aan Hem voor de talenten die Hij Monique heeft gegeven om dit voor anderen mogelijk te maken.

 by Rianne
Superfijn
Retraite *: Aan zijn voeten
Leeftijd: 44
Beroep: Docent Nederlands
Woonplaats: Den Haag

Het was echt heel fijn om te doen en Monique is een toffe leidster!
God heeft mij in ieder geval op het goede pad gebracht.

 by Mirjam
Rust temidden van de onrust
Retraite *: Aan Zijn voeten
Leeftijd: 44
Beroep: sociaal psychiatrisch verpleegkundige
Woonplaats: Rotterdam

Als je iets in je leven gedaan moet hebben is het deze retraite!
Om in deze onrustige wereld een moment van rust en stilte te vinden en krijgen.
En meer dan dat, psalm 62; het stil tot God worden, van Hem zegen ontvangen, kwam hier regelrecht uit de hemel. Een soort 3e Pinksterdag.
Dus laat je leeg worden van het hier en nu en vullen met Zijn Geest en Waarheid!
Een Elim in de woestijn van je leven.
Van harte aanbevolen!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
4.76 sterren
86 reviews
Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.