Retraites Nederland 2020

Agenda retraites 2022 in Nederland

Even lekker een paar dagen voor jezelf, juist in deze tijd. Alle retraites in Nederland op een rij. Sommige retraites zitten al vol of bijna vol, dus wacht niet te lang. 

Retraites 2022 in Nederland

Mocht je mee willen met een retraite, wacht dan retraites niet te lang. Sommige retraites zitten al (bijna) vol.

 

Als een retraite al vol zit, dan kun je je altijd vrijblijvend op de reservelijst zetten. Je wordt dan gemaild als er een plaats vrijkomt. 

Retraites September 2022

.

Retraites Oktober 2022

Retraites November 2022

Nog meer retraites

Er komen nog meer retraites voor 2022 aan. Als je graag gemaild wilt worden wanneer deze retraites op de website komen, klik dan hier en geef je e-mailadres door.

Tijdens deze bijzondere retraite wordt je stilgezet bij vragen als;  Waar sta ik nu? Waar kom ik vandaan? En waar wil ik naar toe?’

 

Aan de hand van verschillende workshops en coachingssessies krijg je in dit bezinningsweekend steeds meer je kruispunt helder en hiermede ook hetgeen wat je diep van binnen echt wilt.

Stilte retraite 'De weg naar binnen' 2022 - met Monique

Stilte retraite 2020 Nederland

Tijdens de stilte retraite gaan we heerlijk ‘zijn’. Je wordt in deze stilte retraite door de verschillende activiteiten in stilte uitgenodigd om je eigen innerlijke stem weer te horen.

 

Je gaat terug naar je kern en je gaat zien waar je nu staat in het leven. Door in stilte te zijn leren wij opnieuw luisteren naar onszelf. Er ontstaat een liefdevolle en diepe vorm van verbinding met onszelf.

Retraite vakantie 2022 'Ik ben..... hier' - met Carin

Retraite vakantie 'Ik ben...hier'

Het leven vraagt van ons dat we aanwezig zijn. Zijn we dat snel en vluchtig? Of zijn we met aandacht en in de rust aanwezig? Zijn we wel hier, maar willen we eigenlijk ergens anders zijn?

 

Hoe is dat bij jou? Waar zou jij willen zijn? En wat houdt dat aanwezig zijn dan eigenlijk in? Is alleen lijfelijk aanwezig zijn genoeg? Of wil jouw hart ook een plekje om te landen, om zich thuis te voelen? En wat is daarvoor nodig?

 

Tijdens dit weekend vol bezinnigsmogelijkheden sta je stil bij jouw ‘onderweg zijn’. Hoe ziet jouw levenspad eruit? Rust vinden in het onderweg zijn, dat is waar het om gaat.

 • 18-20 nov – Retraite vakantie ‘Ik ben…. hier’

  – €375 (met coaching, op basis van volpension en eenpersoonskamer)

  Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

 

Weekend retraite 'Ik ben (en dat is) Genoeg' 2022 - met Carin

Weekend retraite 'Ik ben Genoeg'

Dit bijzondere bezinningsweekend geeft jou de mogelijkheid om te onderzoeken wanneer het voor jou genoeg is. Wat is voor jou genoeg? Is ‘goed’ ook gewoon genoeg? Of kan het nooit genoeg zijn?

 

Door middel van stilte en bezinning – maar ook juist door ontmoeting (zónder de ander verantwoording te hoeven afleggen), creativiteit en wandelen, hopen we aan het eind van het weekend tot antwoorden gekomen te zijn.  

Retraiteweekend 2022 'Mijn binnenste buiten' - met Carin

Retraiteweekend - Mijn binnenste buiten

Verschillende bezinningsoefeningen, een persoonlijk coachgesprek, rust, ruimte en creativiteit geven je tijdens dit bezinningsweekend de mogelijkheid om te luisteren naar wat bij jou onder de oppervlakte gehoord wil worden.

 

Je krijgt de gelegenheid om jouw  binnenste ruimte te geven. Door bewuste aandacht, krijgt het kans om zich te tonen, zich (even) ‘buiten’ te begeven. 

Retraites 'Authentiek Leven' 2022 - met Arine

Arine van Rijn Retraites - 2020-2021

Tijdens deze drie dagen kun je in alle rust gaan ontdekken wie jij bent, wat jouw waarden zijn en waar jij naar verlangt.

Onthaasten en met aandacht luisteren naar wat werkelijk gehoord, gezien en gevoeld wil worden. 

 • 24-26 november- Retraite ‘Authentiek Leven’

  – €375 (met coaching, op basis van volpension en eenpersoonskamer met eigen douche en toilet)

  Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

 • 24-26 nov – Retraite ‘Authentiek Leven’

  – €375 (met coaching, op basis van volpension en eenpersoonskamer met eigen douche en toilet)

  Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraite 'De kracht van eenvoud' 2022 - met Arine

Retratie 'De kracht van eenvoud'

Wat maakt dat jouw agenda zo vol is? Tijdens deze retraite krijg je zicht op wat er onder al jouw drukte ligt en waar het werkelijk om gaat voor jou. Maak nu even ruimte in je agenda voor deze prachtige retraite;-) en ontdek de kracht van een eenvoudig leven. In een inspirerende omgeving vlak aan strand en zee.

 • 17-19 okt – Retraite ‘De kracht van eenvoud’

  -€375 (met coaching, op basis van volpension en eenpersoonskamer met eigen douche en toilet)

  Nog maar 2 plaatsen beschikbaar! Wacht dus niet te lang.

 • 1-3 dec – Retraite ‘De kracht van eenvoud’

  -€375 (met coaching, op basis van volpension en eenpersoonskamer met eigen douche en toilet)

  Je kunt nog mee. Er is nu nog plaats!

Retraite 2022 'Tot rust komen aan Zijn voeten' - met Monique

Christelijke retraite 2020 Nederland

In deze retraite maken we kennis met de stilte en wat dit met ons doet. We laten onze Martha drang en bezigheden los en gaan we  een weekend Maria zijn; een weekend heerlijk aan Zijn voeten tot rust komen, heerlijk ontvangen en quality time met God besteden.

Retraite vlakbij zee 'Ik en mijn kleine' - met Monique

Retraite vlakbij zee 'Mijn kleine ik'

Wie ben jij voor jezelf? Ben je net zo goed voor jezelf als voor de ander? 

 

Tijdens deze retraite sta je stil bij ‘wie ben jij voor jouw kleine’ en natuurlijk ook ‘wie wil jij voor jouw kleine zijn’. Er zijn verschillende bezinningsworkshops. Je kunt lekker uitwaaien aan zee, een moodboard maken en evt. meegaan met de stilte wandeling. 

 

Kortom even lekker een paar dagen voor jezelf! 

.

Klooster Wandelretraite 2022 - met Monique

Klooster Wandelretraite 2020 Nederland

Even weg van het vaak hectische dagelijks leven. Tijd om al wandelend helemaal tot jezelf te komen, na te denken, te bezinnen of gewoon in alle rust te genieten van het moois om je heen.

 

In deze 3-daagse kloosterretraite wandelen we door het prachtige heuvelachtige Limburg. We slapen bij de slotzusters in Valkenburg.  De Klooster Wandelretraite heeft een bezinnend karakter. Naast de bezinningsworkshops zijn er met de wandelingen ook bezinningsmomenten in de natuur. Lees meer in het programma ‘Klooster Wandelretraite‘.

 • 20-22 april 2023 – Klooster Wandelretraite

  – €345-€375 (inclusief restaurantstops en op basis van volpension)

  Helaas, je bent net te laat. Kies een andere datum.

Hoe ervaren de deelnemers de retraites?

Lees hier de reacties!

Retraites voor groepen

Deze retraites worden als groep geboekt. Denkend aan een oudsten-retraite, een bezinningsweekend met je Bijbelkring. een vrouwenweekend en/of een vriendinnenweekend.

 

Op zakelijk gebied is er ook van alles mogelijk; een bedrijfsretraite, een brainstormweekend voor ondernemers of een teambuildingsweekend met je collegae.

 • Deze retraites worden op maat gemaakt, zo ook de bezinningsworkshops.
 • Wat alle retraites gemeen blijven houden is het bezinnende karakter.
 • De groepsretraites zijn zowel mogelijk voor christelijke als niet-religieuze groepen.
 • Het minimaal aantal deelnemers is 9.
 • De groepsretraites bestaan uit minimaal 2 nachten.
 • Prijs per persoon is €190,- per nacht, dus met een groepsretraite van 2 nachten, 3 dagen betaalt men per persoon €380,-.

Ben je geïnteresseerd in een groepsretraite op maat? Vul hiervoor het contactformulier met je telefoonnummer in.

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.