Arine met coach Wilfred

Over de retraites van Arine 

De retraites organiseert Arine niet alleen. Wilfred komt vrijdag ook langs voor de gesprekken met 3-4 deelnemers. Je kunt bij opgave kiezen of je een gesprek met Arine of met Wilfred wil.

 

Arine van RijnOver Arine van Rijn

‘Het voorrecht van een mensenleven is te worden wie je werkelijk bent’ – C.G. Jung.

Ik ben Arine van Rijn, getrouwd met Wilfred. Samen hebben we drie kinderen en een schoonzoon. Ik houd van een goed gesprek, ontspan achter de piano, wandel graag langs het strand en lees alles wat los en vast zit;-) met name als het gaat over mensontwikkeling. 

 

Authenticiteit, verbinding en ontwikkeling zijn belangrijk voor mij. 

 

Nadat ik 20 jaar met liefde en toewijding in de gezondheidszorg heb gewerkt, speelde bij mij de vraag: “Is dit het nou”? 

 

In een persoonlijk ontwikkelingstraject ontdekte ik dat er belemmeringen waren, die mij in de weg stonden om helemaal mezelf te zijn. Ik ben hiermee aan de slag gegaan en doe nu de dingen die passen bij wie ik ten diepste ben. Ik ben aan het leren om in alles trouw te zijn aan mezelf. Tegelijkertijd is dit volgens mij een levenslang leerproces…

 

Ik ben een nieuwe opleiding gaan volgen en heb sinds een paar jaar mijn eigen coachpraktijk. Ik begeleid mensen in hun rouw- en verliesproces en op het gebied van loopbaan- en levensvragen. Ik geloof dat ieder mens uniek is, onvergelijkbaar. Ik ben geboeid door unieke levensverhalen en menselijk gedrag. Ik ben erop gericht om helder te laten worden wat er werkelijk speelt. Om verlangen vrij te laten komen, betekenis te vinden en persoonlijk te groeien. Dwars door pijn en moeite heen. 

 

Met veel plezier leid ik nu ook retraites. Het is zo mooi om te zien wat het voor mensen betekent om een paar dagen apart te zetten, innerlijk tot rust te komen en te bezinnen op zichzelf en hun (levens)vragen. 

 

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten op één van mijn retraites, je bent van harte welkom!

 

Over Wilfred van Rijn

Ik ben gelukkig getrouwd, vader van drie kinderen en opa van een prachtige kleindochter. Ik ben elke dag verwonderd over wat het leven steeds weer in petto heeft.

 

Ik wandel graag in de bergen. Ik geniet van het avontuur, het volharden op de soms onbegaanbare paden en de schitterende uitzichten. 

 

Ieder mens gaat zijn eigen unieke pad in het leven. Met mooie en moeilijke tijden. 

 

In het dagelijks leven begeleid ik mensen in hun zoektocht naar zingeving en betekenis en sta ik naast hen als het leven pijn doet. Ik blijf het oneindig fascinerend vinden om te ontdekken hoeveel we als mensen gemeen hebben en hoe we met taal elkaars dromen en zoektocht in dit leven kunnen delen. Tegelijkertijd ben ik onder indruk van het feit dat ieder mens zo uniek is. Ik vind het in gesprekken belangrijk om met zuivere belangstelling voor de ander en zonder oordeel naar elkaar te luisteren. Te ontdekken wat de ander drijft en elkaar te inspireren om steeds meer je authentieke zelf te worden.

 

Deze retraites bieden een geweldige kans waarin echte tijd en ruimte is om een gesprek van hart tot hart te hebben. 

 

Ik kijk ernaar uit om je daar te ontmoeten en elkaar een verrijkende ervaring te schenken waarna je met nieuwe hoop weer verder kunt! 

Toont alle 4 resultaten

Mail mij wanneer er een plek vrijkomt! Wanneer er een plekje vrij komt voor deze retraite, sturen we jou een mail. We delen uiteraard je e-mailadres niet met andere partijen.
Scroll naar boven